Interin A-junnut voittivat piirin mestaruuden

FC Interin A-juniorit joutuivat tekemään pitkän päivätyön Errea-piiricupin voiton eteen torstaina Veritas Stadionilla. Nelosessa pelaava vastustaja Liedon Pallo esitti ottelussa sen verran kovaa taistelua, että voittaja jouduttiin lopulta ratkaisemaan rangaistuspotkukilpailussa, jonka Inter voitti 4-3. Itse ottelu päättyi 2-2 lukemiin.

Lietolaiset yllättivät Interin A-junnut sekä stadionin lehtereillä ottelua seuranneen 425 päisen yleisen positiivisesti ottelun alusta lähtien. Ottelua ei ollut kulunut kuin 20 minuuttia, kun lietolaiset johtivat ottelua Peter Mettälän ja Ari Reunasen maaleilla 2-0.

Kaksi lietolaismaalia herätti myös Interin, joka nousi tasoihin jo ottelun avausjaksolla Alban Feratin ja Joni Kaukon maaleilla.

Toisella jaksolla ottelussa ei Interin hallinnasta huolimatta nähty enää lisämaaleja. Paikat maaleihin oli vaihdosta kentälle tulleella Ali Al-Takella sekä pirteästi pelanneella Feratilla, jonka hirmukuti 25 metristä pamahti Liedon maalin ylärimaan.

Rankkarikisassa Interin sankariksi nousi sitten maalivahti Toni Virtanen, joka torjui komeasti kaksi laukausta. Ratkaisevan pallon pisti ohi Liedon maalivahdin Shailemo Shuuya.

Palkinnoksi Inter sai voitostaan komean pokaalin lisäksi 850 euron arvoisen varusteshekin. Toivotaan, että pokaali ei jää Interin ainoaksi tällä kaudella.