Interin A-junnut voiton päässä Suomen mestaruudesta

FC Interin A-juniorit ottivat askeleen kohti ikäluokkansa Sm-kultamitaleita voittamalla loistavan ensimmäisen jakson pelaamisen ansiosta vierasjoukkue Hongan 4-0(4-0). Ottelun tehomies oli Tomas Grönroos, joka iski maaleista kaksi.

Interin ensimmäisen jakson ylivoimasta kertoo hyvin se, että Honka sai ensimmäisen laukauksensa kohti Toni Virtasen vartioimaa maalia vasta lisäajalla.

Hyökkäyspäässä “pikku-Inter” aiheutti vastustajalla harmia laajalla rintamalla ja paremmalla onnella maalin makuun olisi päässyt kaksi maalia tehneen Grönroosin ja maalin mieheen iskeneen Sauli Tuomen ja Felix Åkerlundin lisäksi myös muut Interin pelaajat.

Ottelu oli siis käytännössä ohi ensimmäisen jakson jälkeen. Toinen jakso oli molemmille joukkueille pakkopullaa. Vastustajajoukkue Honka sai toisella jaksolla pelinsä myös paremmin rullaamaan, mutta vaaranpaikat olivat Interin maalilla kuitenkin vähissä.

Interin viimeinen ottelu kauden 2007 Sm-sarjassa pelataan lauantaina Kupittaalla MyPa:a vastaan. Tuon ottelun voittamalla Interin pelaajien kaulaan ripustetaan Suomen mestaruuden kunniaksi kultamitalit.

Interin kokoonpano Honkaa vastaan pelatussa ottelussa: Toni Virtanen, Tommi Haukila, Verneri Kryssi, Joni Vuorinen, Petteri Alin, Ville Nikkari, Mika Ojala(Veli Hartola 76. min),Sauli Tuomi(Alban Ferati 58. min), Felix Åkerlund(Olli Suominen 64. min), Joni Kauko(Cimili Behar 83. min),Tomas Grönroos(Spat Queremi 75. min).