Interin A-juniorit voittivat HJK:n

Leo Tommilan ja Tomi Kivikosken valmentamat Interin A-junnut aloittivat ikäluokansa SM-sarjan siitä, mihin keväällä SM-karsintasarjassa jäivät, eli voitolla. Lauantaina pelatussa ottelussa Interin jalkoihin jäi HJK, joka joutui lähtemään kotimatkalle 2-0 tappion kärsineenä.

Inter olisi voinut ratkaista ottelun jo ensimmäisen vartin aikana. Maalintekoa pääsivät yrittämään vuoron perään Sinimustien jokainen hyökkääjä, mutta vielä tässä vaiheessa laihoin tuloksin.

Interin merkeissä kulkeneen ottelun alun jälkeen tapahtumat kentällä tasoittuivat. Toisella jaksolla HJK sai luotua muutaman vaarallisen maalipaikan Toni Virtasen vartiomalle Inter-maalille, mutta vedot suuntautuivat ohi sekä yli maalin.

Ottelun ratkaisu nähtiin ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella, jolloin Inter onnistui tekemään kaksi maalia. Ensimmäisestä maalista vastasi vaihdosta kentälle tullut Sauli Tuomi, joka laukoi maalivahdin suotuisella avustuksella pallon kaukaa maalin alakulmaan. Toisen maaleista iski kaksi minuuttia ennen päätöstä hallitusti Felix Åkerlund.

Voitto nosti Interin sarjassa heti kuuteen pisteeseen, joista kolme tuli palkkiona voitetusta SM-karsintasarjasta.