Interin A-juniorit suuntaavat sunnuntaina Vantaalle VJS:n vieraaksi

FC Interin A-juniorit jatkavat P20 SM-sarjan otteluitaan sunnuntaina matkustamalla vieraspeliin Vantaan Jalkapalloseuran vieraaksi. Ottelu alkaa Myyrmäen Stadionilla kello 13.30.

Viime ottelussaan Inter nappasi sarjan avausvoittonsa kaatamalla Mikkelin Palloilijat maalein 3-0. Inter oli kamppailussa hyvällä pelipäällä ja nappasi hienolla esityksellä helpottavat sarjapisteet. Sunnuntain vastustaja VJS päätyi edelliskierroksella 1-1 pistejakoon Kuopion Palloseuran kanssa. SM-sarja on kummankin joukkueen osalta startannut samankaltaisesti. VJS on Interin tapaan voittanut yhden ottelun, sekä pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti. VJS on kuitenkin sarjassa neljä sijaa Interiä ylempänä, viidennellä sijalla, sillä vantaalaiset sijoittuivat SM-karsintalohkossaan ensimmäiseksi ja saivat täten SM-sarjaan kolme lähtöpistettä.

Interin ottelut SM-sarjassa ovat olleet tiukkoja kamppailuita, joissa maaleilla ei olla juhlittu. Joukkue on iskenyt neljässä ottelussa neljä maalia vastustajan rysään ja omissa on soinut kuudesti. Jos Interin ottelut SM-sarjassa ovat olleet vähämaalisia, samaa ei voi sanoa sunnuntain isäntäjoukkueesta. VJS on nimittäin neljässä pelissään maalannut yhdeksästi ja omissa soinut peräti 11 kertaa.

Inter ja VJS pelasivat SM-karsinnoissa eri lohkoissa, joten joukkueet eivät ole tältä kaudelta toisilleen ennalta tutut. Inter on valahtanut sarjataulukon peräpään sijoille, joten jokainen peli ja piste on joukkueelle tällä hetkellä hyvin tärkeä.

-Mielenkiinnolla odotan jälleen tulevaa ottelua ja tärkeät pisteet ovat jälleen pelissä. Taas on hyvä ja vahva joukkue vastassa, joten meidän täytyy pitää sama työmoraali kuin kahdessa edellisessä pelissämme. Meidän pitää pystyä pelaamaan ehjä ja tasapainoinen 90-minuuttinen, pysyä keskittyneenä ja olla pallon kanssa tarkkana läpi ottelun, ennakoi A-nuorten vastuuvalmentaja Niko Valikainen tulevaa koitosta.

 

Interin B-juniorijoukkueet pelaavat myös sunnuntaina, kun tavallisesta poikkeavassa P17 Ykkösen sarjaottelussa Interin B1-joukkue ja B2-joukkue kohtaavat toisensa. B1-juniorit lähtevät otteluun sarjan toiselta sijalta, ja matkaa piikkipaikkaa pitävään Ilvekseen on kolme pistettä. Ilves on tosin pelannut yhden ottelun enemmän kuin Inter. B1-juniorit ovat voittaneet kaikki neljä otteluaan hurjalla maalierolla 16-1. B2-juniorit lähtevät kamppailuun sarjataulukon viidenneltä sijalta, kun kasassa neljän ottelun jälkeen on seitsemän pistettä.

Interin B-juniorijoukkueiden välinen ottelu pelataan sunnuntaina Kupittaa 6:lla kello 14.15 alkaen. Ottelun on vapaa pääsy, tervetuloa!


A-juniorit:
VJS – FC Inter 16.8.2020 klo 13.30 | Myyrmäki Stadion

B-juniorit:
 FC Inter – FC Inter/2 16.8.2020 klo 14.15 | Kupittaa 6

 

Artikkelikuva: Pia Kankare

Sivu päivitetty 14.08.2020

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit