Liigacupin voitto maaliskuussa 2024 sinetöitiin neljällä onnistuneella rangaistuspotkulla, sekä Eero Vuorjoen kahdella rp-torjunnalla. (Kuva: Henrik Siiskonen)

InterFaces esittelee henkilökuvia toiminnan ytimessä ja taustalla. Interissä jokainen lenkki on yhtä tärkeä. Yhteistä sinimustien toimijoille on kyky ja halu ottaa vastuuta yhteisen hyvän saavuttamiseksi.

Vuonna 2006 syntynyt Eero Vuorjoki siirtyi Interiin kuluvalle kaudelle FC Hongan organisaatiosta, jossa oli ylivoimaisesti P17 SM-sarjan voittaneen joukkueen pelaava maalivahti. 191-senttinen maalivahti teki U18-maajoukkuedebyyttinsä marraskuussa 2023, ja oli Minihuuhkajien mukana myös Kroatian turnauksessa maaliskuussa 2024.

Vuorjoki on ensimmäisen kautensa aikana Turussa ehtinyt torjua viisi Liigacupin ottelua, jossa myös finaalissa esitetyt upeat torjunnat rangaistuspotkukilpailussa sinetöivät Interille seurahistorian toisen Liigacupin mestaruuden. Nuori maalivahtilupaus on teki Veikkausliigadebyyttinsä kauden 2024 ensimmäisessä ottelussa, ja pelasi myös kaksi seuraavaa ottelua sinimustien maalilla. Lisäksi

Tutustu Interin maalivahti Eero Vuorjokeen, ja hänen arkeensa katsomalla InterFaces-haastattelu alta.

Sivu päivitetty 28.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit