InterAction järjestää perhetapahtumia Ilpoisissa

(Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter järjestää osana InterAction-ohjelmakokonaisuutta perhetapahtumia Ilpoisten koulun kentällä neljänä lauantaina vuoden 2023 aikana. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään la 6.5. klo 10.00-13.00.

Perhetapahtumat ovat suunnattu Ilpoisten ja Luolavuoren alueiden perheille. Toimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Perhetapahtumissa pääsee kokeilemaan eri urheilulajeja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa on mukana myös FC Interin edustusjoukkueen pelaajia.

Perhetapahtumia järjestetään neljästi vuoden 2023 aikana. Ensimmäisen tapahtuman (6.5.) jälkeen tapahtumat järjestetään 10.6., 12.8. ja 7.10. Tapahtumat alkavat aina kello 10.00 ja päättyvät kello 13.00.

– Nämä perhetapahtumat ovat oivallisia tilaisuuksia tulla liikkumaan perheenä lähellä kotia. Tiedän itse perheellisenä, että perhe-elämä on aika hektistä ja aikaa yhteisille harrastuksille voi monesti olla hankalaa löytää. Uskon, että tämän toiminnan avulla pystymme tarjoamaan koko perheelle liikunnallisen ohjelmanumeron lauantaiaamulla Ilpoisten lähiössä. Tavoitteena on myös lisätä alueen yhteisöllisyyttä sekä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä, kertoo InterAction-päällikkö Jani Meriläinen.

Tapahtumaan tarvitset mukaan vain hyvän ja avoimen mielen. Tule siis mukaan koko perheen voimin liikkumaan eri liikuntalajien parissa.

Ilpoisten koulun kenttä: Lauklähteenkatu 13, 20740 Turku

Lisätietoja tapahtumasta ja InterAction-toiminnasta:

Jani Meriläinen
p. 045 6776004
jani.meriläinen@fcinter.fi

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit