Inter yrittää katkaista tappioputkensa maanantaina Helsingissä

FC Inter matkaa maanantaina Helsingin IFK:n vieraaksi. Edessä on molemmille joukkueille iso liigaottelu, kun kumpikaan ei ole saanut viime aikoina peliään rullaamaan toivotulla tavalla.
Kotijoukkue IFK on sarjassa jumbosijalla ja punapaidat ovat päässeet voiton makuun kauden aikana vain kertaalleen, muutama kierros sitten. Interin edellinen liigavoitto nähtiin Lahtea vastaan kesäkuun 22. päivä. Tämän jälkeen saldona on vain kolme tappiota, joten viheriöllä kohtaavat varmasti kaksi nälkäistä joukkuetta katkaisemassa heikkoja ajanjaksojaan.
Interin vasen pakki Jussi Niska luottaa kurssin kääntymiseen.
– Odotan ottelulta Interin vahvaa pallonhallintaa sekä vaarallista hyökkäyspelaamista. Uskon, että voitamme tärkeän ottelun.

– Tärkein ehto on, että oma maali täytyy pitää puhtaana. Meidän pitää myös luoda vaarallisia maalipaikkoja tarpeeksi ja tietenkin tehdä niistä maaleja, Niska kommentoi.
IFK on reagoinut tukalaan asemaansa hankkimalla muutaman vahvistuksen siirtoikkunan auettua.
– Heistä varmasti isoin nimi on Roman Eremenko. Uudet pelaajat tuovat varmasti lisää laatua IFK:n pelaamiseen.
Niska tietää, että Eremenko on saatava hänen debyyttiottelussaan keskikentällä kuriin.
– Entinen Huuhkajien vakiokasvo, sekä merkittävä ura Venäjän liigassa. Miltei aina kun nuorempana katsoin Huukajien pelejä, niin hän oli kentällä.
Muita uusia pelaajia IFK:ssa ovat Guillermo Sotelo, Michael Bakare ja David Onyeanula.
Niskan mukaan Interin henkinen ilmapiiri ei ole ottanut pahoja kolauksia, vaikka tuloskunto on ollut punaisena.
– Treeneissä fiilis on pysynyt hyvänä, sekä luotto omaan tekemiseen ja sen toimivuuten on tallella, nuorukainen kuittaa.
Kauden ensimmäisessä keskinäisessä liigakohtaamisessa Inter ja IFK jakoivat pisteet erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen tasatuloksella 2-2.
Helsingin IFK – FC Inter maanantaina Bolt Arenalla klo 18.00.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit