Dominic Chatto
Ville Nikkari -> 46. min. Aho
Prince Otoo -> 65. min Ojala
Valtter Laaksonen -> 46. min Sanevuori

Hyväkuntoisella tekonurmialustalla pelatun ottelun ensimmäinen jakso mentiin tasaisissa merkeissä. Kumpikaan joukkue ei onnistunut luomaan vaarallisia maalipaikkoja toistensa maaleille. Inter kylläkin sai pallon kerran Janne Korhosen vartiomaan MyPa-maaliin, mutta Jos Hooiveldin osuma hylättiin aiheellisesti paitsiona.

Ottelun toinen jakso alkoi ensimmäistä huomattavasti vauhdikkaammin. MyPa pääsi yrittämään vapaasta paikasta maalintekoa jo 47. minuutilla, mutta Eero Peltosen laukaus painui ohi Inter-maalin takatolpan. Tilanne sai alkunsa Interin puolustuksen pienen epäröinnin jälkeen.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin ottelun 60. minuutilla, kun Interin maalille toiselle jaksolle tullut Oskari Forsman lähti peittämään Peltosen maalintekoyritystä. Tilanteessa molemmat pelaajat kurkottivat palloon, jota ei lopulta saanut kumpikaan.

Kummankin joukkueen odottaessa Interin maalipotkua ottelun erotuomari Heikki Pajunen päätti molempien joukkueiden hämmästykseksi viedä pallon pilkulle ja antaa Forsmanille varoituksen.

Tapahtuma sai aikaan melkoisen torikokouksen, jota selvitettiin molempien valmentajien ja erotuomareiden kesken muutama minuutti. Tilanteen seurauksena myös Interin Henri Lehtonen ajettiin kahden varoituksen jälkeen kentältä. Lopulta tuomittu rankkarikin ammuttiin ja sen maalivahti Forsman torjui upeasti.

Ottelun voittomaali syntyi myös rangaistuspotkusta. Rankkari tuomittiin, kun Mutumba kaadettiin harhauttelujen päätteeksi. Mutumba laukoi itse hankkimansa pilkun maalin oikeaan yläkulmaan.

Ottelun loppuhetkillä Interin Timo Furuholmilla oli vielä hyvä puskupaikka viedä Inter kahden maalin johtoon, mutta Korhonen venyi MyPa:n maalilla huippu torjuntaan. Näin ottelun lopputulokseksi jäi 0-1 Interille.

Inter käytti ottelussa 17 pelaajaa. Ainoastaan lievästä jalakavammasta kärsinyt Dominic Chatto seurasi koko ottelun kylmissään vaihtopenkiltä.