FC Inter jatkoi voittokulkuaan talven otteluissaan voittamalla keskiviikkona Kupittaalla pelatussa harjoitusottelussa Viron viime kauden mestarijoukkue FC Levadian 2-1(1-0).

Levadia-ottelu oli Interille toinen peräkkäinen virolaisjoukkueita vastaan pelattu harjoitusottelu. Tällä kertaa vastus oli luokkaa kovempi kuin JK Talinna Kalev, jonka Inter kohtasi viime viikon lauantaina.

Levadia hallitsikin hienokseltaan ensimmäisen jakson kenttätapahtumia. Vaarallisia maalipaikkoja joukkue ei kuitenkaan pystynyt luomaan.

Interin vaarallisimmat paikat tulivat vastahyökkäyksistä. Yksi vastahyökkäyksistä tuotti tulosta, kun Teemu Turunen siirsi pallon varmasti Levadian maaliin Antonio Correian syötöstä.

Ottelun toisen jakson alku oli Interin hallintaa ja joukkue tekikin ansaitun toisen maalin. Pallon pamautti tällä kertaa verkkoon maalivahti Kert Küttin käsien ja tolpan kautta Interin viime kauden ykköspyssy Dominic Chatto.

Maalin jälkeen Interin peli lopahti, vaikka joukkue saikin pelata viimeiset 20 minuuttia miesylivoimalla Konstantin Nahkin saatua toisen varoituksen seurauksena punaisen kortin.

Levadia painoi pelin myötätuulen siivittämänä kohti Interin maalia ja onnistui tekemään kavennuksen Tarmo Kinkin toimesta.

Paineesta huolimatta Levadian maalit jäivät yhteen ja Inter otti ottelusta voiton.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma oli ottelun jälkeen varsin kriittinen omiaan kohtaan. Varsinkin ottelun lopun pelaaminen sai hollantilaisen näkemään punaista.

-Ottelun alkoi vähän tunnustellen. Pääsimme peliin lopulta hyvin mukaan ja saimme tehtyä kaksi maalia. Toisen maalin jälkeen pelimme taso laski. Keskityimme liikaa fyysiseen peliin syöttöpelin sijasta. Se ei ole meidän vahvuus, myönsi Dragtsma.

Interin ottelut jatkuvat jälleen lauantaina, jolloin joukkue lähtee tavoittelemaan toista voittoa Liigacupissa FC KooTeePee:ta vastaan.

Interin kokoonpano: Bantamoi, Hooiveld ”C”, Corpache, Turunen, Correia(Seppälä 46. min), Henriksson(Paajanen 62. min), Chatto(Kauko 69. min), Sanevuori, Purje, Nikkari, Laaksonen.

Muut vaihtopelaajat: Khabau ja Vuorinen

Levadian kokoonpano: Kütt, Sisov, Morozov, Lemsalu(Kalimullin 82. min), Teniste(Röskevits 64. min), Puri, Nahk, Dmitrijev A., Kiuk, Marmor(Malov 46. min), Zelinski(Dmitrijev J. 48. min).

Muut vaihtopelaajat: Lepmeys, Aristev, Tsurilikin, Puri.