FC Inter voitti Södertäljessä pelatussa harjoitusottelussa FC Syrianskan Iiro Sarparannan maalilla 0-1(0-0). Maali syntyi 88. minuutilla Dominic Chatton antamasta kulmapotkusta, jonka Sarparanta puski sisään.

Interillä oli rehellisyyden nimissä mahdollisuus ratkaista ottelu jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, mutta Ats Purje tuhri kaksi maalipaikkaa ja Teemu Turunen yhden.

Missattujen paikkojen myötä ottelu tasaantui ja Syrianska sai myös otetta peliin. Vaarallisimmat tilanteet syntyivät kuitenkin kulmapotkuista, joita kotijoukkue dominoi iso kokoisten pelaajien avulla.

Jäipä avausjaksolla Interiltä saamatta yksi selvä rankkarikin, kun laukaisupaikassa ollut Severi Paajanen kaadettiin törkeästi.

Ottelun toinen jakso oli tasaista pelaamista. Kumpikaan joukkue ei saanut oikein luotua minkäänlaisia tilanteita muutamaa kaukolaukausta lukuun ottamatta..

Ottelun ratkaisu nähtiin kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä. Chatto antoi kierteisen kulman maalille, jonka tilanteeseen oikea aikaisesti tullut Sarparanta puski Ruotsiin matkustaneiden Interin kannattajien riemuksi verkon perukoille.

Itse ottelu ei noussut tasoltaan klassikoksi. Inter pelasi omalla tasollaan ensimmäisen vartin, jonka aikana se olisi voinut ratkaista ottelun. Sen jälkeen pelaaminen oli vaikeampaa. Tämän myönsi myös päävalmentaja Job Dragtsma.

-Aloitimme ottelun hyvin. Meillä oli paikat ratkaista peli heti alussa, mutta sen jälkeen pelin taso laski. Pelaajat kuljettivat palloa liikaa ja vastustaja pääsi otteluun paremmin mukaan. Lopulta saimme kuitenkin tehtyä voittomaalin, mikä oli tietysti tärkeintä, sanoi Dragtsma ottelun jälkeen.

Interin kokoonpano: Oskari Forsman, Jos Hooiveld, Diego Corpache, Teemu Turunen(Iiro Sarparanta), Timo Furuholm(Dominic Chatto), Severi Paajanen(Arttu Seppälä), Jussi Henriksson, Ats Purje, Sami Sanevuori(Mika Mäkitalo), Ville Nikkari ja Henri Lehtonen.