Inter tyrmäsi JK Talinna Kalevin 6-0

FC Inter ei antanut virolaisjoukkue JK Talinna Kalevin yllättää itseään lauantaina Kupittaalla pelatussa harjoitusottelussa. Ottelu päättyi lopulta Interin 6-0(5-0) voittoon.

Ottelun käsikirjoitus kävi selväksi jo ottelun alkuhetkistä lähtien. Kalev jäi alusta asti alakynteen ja oli suurissa ongelmissa Interin prässi- ja yhdenkosketuksen syöttöpelin kanssa. Virolaisten tilanteet Interin maalilla jäivät ensimmäisellä jaksolla pariin kulmapotkuun ja kaukolaukaukseen.

Inter sitä vaston vyörytti hyökkäyksiä kohti Janno Hermansonin vartioimaa maalia. Ensimmäisen jakson aikana Inter onnistui ohittamaan Hermansonin peräti viisi kertaa.

Tehokkaimmin Interistä verkkoja ensimmäisellä jaksolla heilutti Timo Furuholm, joka osui maalin kolme kertaa. Avausjakson muut maalintekijät olivat Jos Hooiveld ja Inter-paidassa debytoinut Ats Purje.

Avausjakson maali-iloittelu sai päävalmentaja Job Dragtsmankin tyytyväiseksi.

-Ensimmäinen jakso meni suunnitelmien mukaan. Syöttöpeli toimi hyvin ja prässäämällä saimme tukahdutettua täysin vastustajan pelaamisen. Kaiken kaikkiaan hyvä avauajakso, kiitteli Dragtsma.

Ottelun toisella Interin pelistä oli suurin into hävinnyt, mikä oli kyllä täysin ymmärrettävää viiden maalin johtoasemassa. Talinna Kalev pääsi myös otteluun paremmin mukaan, mutta ei saanut kuitenkaan hätyyteltyä Patrick Bantamoin vartioimaa Inter-maalia.

Toisen jakson ainoasta maalista vastasi jälleen maamiehiään kurittanut Purje, joka viimeisteli maalinsa ottelun 81. minuutilla.

Dragtsma myönsi ottelun ratkenneen Interin hyvään ensimmäiseen jaksoon. Toinen jakso oli sitten pelailua.

-Toinen jakso oli kohdaltamme pelailua, sillä peli ratkesi jo ensimmäiseen jaksoon. Kokonaisuutena olen tyytyväinen joukkueen pelaamiseen, sanoi Dragtsma ottelun jälkeen.

Interin hyökkääjäkokelas Antonio Correia ei pelannut ottelussa lievän jalkavamman takia.

Kokoonpanot:

Inter: Bantamoi, Hooiveld, Corpache, Paajanen(Seppälä 61. min), Henriksson(Sanevuori 46. min), Ojala, Purje, Nikkari, Mäkitalo, Furuholm(Laaksonen 46. min) ja Lehtonen “C”.

JK Tallinna Kalev: Hermanson, Kärson, Nömme, Karpötsev(Katsukas 54. min), Möistlik, Teino, Körtsmik(Timofejev 34. min), Tiisman, Stüf(Afanasov 34. min), Tikenberg, Televinov.