Inter tarjoaa tytöille ensikosketusta jalkapalloon uuden Disneyn tarinan hengessä

FC Inter käynnistää taas harjoitukset 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. UEFA:n Playmakers-ohjelman mukaan suunniteltu toiminta tarjoaa tytöille hauskan ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Harjoitukset alkavat Kupittaalla huhtikuun lopulla.

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten valmiuksien harjoitteluun. Toiminnassa painotetaan turvallista ja kannustavaa harjoitusympäristöä sekä innostavaa ohjaustapaa. Treeneissä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista.

–Inter valittiin viime vuonna mukaan UEFA:n ohjelmaan, jossa tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan jalkapallon pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan tarinallisin keinoin. Toimintaa on kehitetty ja toteutettu hyvällä menestyksellä jo viime keväänä ja syksynä. Palautteet ja tulokset toiminnasta ovat olleet erinomaisia, kertoo junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Playmakers-harjoitusten teemat pohjautuvat Disneyn elokuviin. Aiempina vuosina Interissä on liikuttu Frozenin sekä Ihmeperheen seikkailuissa. Tämän kevään teemana ja tarinallisena päähenkilönä tulee olemaan Vaiana – sisukas ja seikkailunhaluinen polynesialainen tyttö, joka yrittää pelastaa kansansa.

–On hauskaa päästä taas palloilemaan uuden Disney-tarinan parissa. Tutut tarinat ja hahmot tarjoavat vasta-alkajille innostavan tavan päästä tutustumaan jalkapalloon ja ryhmässä liikkumiseen, iloitsee vastuuohjaaja Jasmin Kari.

Harjoituksista vastaavat Interin koulutetut ja jo aikaisemmin mukana olleet tutut ja pidetyt valmentajat. Toimintaa koordinoi FC Interin 2014–15-syntyneiden tyttöjoukkueen vastuuvalmentajanakin toimiva Jasmin Kari. Hän vahvistaa, että Playmakers-toiminta on ollut pidettyä ja täyttänyt tehtävänsä – suuri osa osallistujista on päättänyt aloittaa jalkapalloharrastuksen ja siirtynyt varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Playmakers-harjoitukset toteutetaan 24.4.–19.6. (lukuun ottamatta 1.5.) sunnuntaiaamupäivisin klo 10–11 Interin lämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen jaksoon on avattu ja mukaan pääsee ilmoittautumaan joko alla olevasta linkistä tai Interin kotisivuilla olevan oman Playmakers-sivuston kautta.

Ilmoittaudu mukaan: Ilmoittaudu Playmakers-harjoitusjaksolle

 

Aikaisempien Interin Playmakers-jaksojen palautteita:

• Todella hyvin järjestetty!
• Kentän laidalta vaikutti, että homma hoitui niin kuin pitikin. Tytär tykkäsi tosi paljon ja olisi halunnut tulla heti uudestaan, onneksi taas ensi viikolla päästään 🙂 Erittäin hyvä konsepti innostaa tyttöjä mukaan toimintaan!
• Lapsi oli todella iloinen. Kertoi olleen kivaa ja mukavat aikuiset.
• Lapsi tuli aina treeneihin tosi mielellään ja palasi myös kotiin iloisena.
• Hauskaa oli ja ensi lauantain treenejä odotellaan jo, joten sanoisin että kokonaisuus oli onnistunut.
• Hyvä ilmapiiri, riittävästi ohjaajia!

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit