Inter taistelee pisteistä VPS:aa vastaan kotona

Inter pelaa viikon toisen kotiottelunsa perjantaina 28.6., kun Veritas Stadionille vieraaksi saapuu Vaasan Palloseura. Aloitusvihellys stadionilla kuullaan kello 18.00.

Molemmilla joukkueillaan on käynnissä kahden ottelun viikko, kun molemmat joukkueet pelasivat Suomen Cupin 6. kierroksen ottelunsa tiistaina. Inter eteni kahdeksan parhaan joukkoon kukistamalla Miesten Kakkosessa pelaavan Grankulla IFK:n Veritas Stadionilla maalein 6-1. VPS:n tie Suomen Cupissa katkesi puolestaan Seinäjoella, kun SJK eteni otteluparista jatkoon maalein 5-1.

Veikkausliigassa VPS on jaetulla kärkipaikalla KuPS:n ja HJK:n kanssa 25 pisteellä, kun HJK on pelannut yhden ottelun enemmän. Vaasalaisilla on kasassa 13:sta ottelusta seitsemän voittoa, neljä tasapeliä sekä kaksi tappiota.

Interin ja VPS kohtasivat toisensa 27.5. Vaasassa, jolloin VPS oli vahvempi maalein 3-1. Interin ainoan maalin ja samalla ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa viimeisteli Joonas Kekarainen. Katso toukokuun kohtaamisen huippuhetket Ruudusta.  

Katso otteluennakko:

Ottelua ennakoimassa Interin puolustaja Derik Osede.

PELAAJATILANNE:

VPS:aa vastaan Interin kokoonpanossa ei nähdä keskikentällä Kevin Jansenia. Lisäksi maalivahti Eetu Huuhtanen on sivussa pelikiellon vuoksi.

fc inter – vps pe 28.6. klo 18.00 Veritas stadion

Jos et pääse paikan päälle, katso ottelu suorana Ruudusta  klo 17.45 alkaen.

Arvaa ottelun lopputulos ja osallistu seuraavan kotiottelun pääsylippujen arvontaan

Jätä arvauksesi tästä linkistä. 

Sivu päivitetty 26.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit