Inter Suomen Cupin 6. kierrokselle

FC Inter voitti sunnuntaina Tervakoskella paikallisen Padon toisen jakson maaleilla 1-5(0-0).

Voittonsa eteen Inter jotui tekemään täyden päivätyön, sillä kolmosessa pelaava Pato puolusti koko joukkueen voimin tiiviisti noin tunnin. Siinä ajassa kotijoukkue siirtyi myös yllättäen johtoon. Maalin saa ottaa kontolleen maalivahti Patrick Bantamoi, jonka purkupallosta Padon Jaakko Pekkonen laukoi pallon pallon Interin verkkoon.

Padon maali herätti kuitenkin Interin, sillä jo seuraavasta hyökkäyksestä Severi Paajanen tasoitti ottelun. Seuraavaa maalia ei tarvinnut odottaa kuin viisi minuuttia. Tuolloin Valtter Laaksonen keskitti hyvin Henri Lehtoselle, joka puski pallon varmasti sisään.

Interin kaksi ensimmäistä maalia syöttänyt Laaksonen onnistui myös itse maalinteossa, kun hän siirsi Lehtosen syötöstä Sinimustat 1-3 johtoon. Tähän maaliin ottelu sitten lopullisesti ratkesi. Loppuaika ottelusta oli jälleen pelailua, jonka aikana Inter osui vielä kahdesti Jos Hooiveldin ja Laercio Ramoksen toimesta.

Interin kapteeni Lehtonen piti ottelua tyypillisenä cup-otteluna, jossa vastustaja puolusti tiukasti. Tappioasemasta nousu myös läämmiiti Lehtosta.

-Tyypillinen cup-peli, jossa vastustaja makaa omalla maalilla. Vastustajan maali herätti meidät ja sen jälkeen tehtiin töitä yhdessä ja saatiin tehtyä myös viisi maalia. Myös taapioasemasta nousu on aina hyvä juttu, analysoi Lehtonen.

Ottelun miinusmerkkinen asia oli Mika Ojalan loukkaantuminen. Vamman laatu selviää tarkemmissa tutkimuksissa.