Inter Suomen Cupin 5. kierrokselle

FC Inter kohtasi tänään Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa kolmosessa pelaavan FC Tigersin Tampereelta. Inter voitti ottelun helposti 0-4(0-2) ja eteni Suomen Cupin 5. kierrokselle.

Inter sai otteluun unelma alun, sillä pallo oli tamperelaisten maalissa jo vajaan minuutin jälkeen. Maalin puski Mika Ojalan keskityksestä Henri Lehtonen.

Nopea maali rauhoitti ottelun tempoa, joka ei koko ottelun aikana noussut päätä huimaavaksi. Kupletin juoni oli pääsääntöisesti se, että Inter piti palloa ja FC Tigers keskittyi vastahyökkäyksiin.

Inter joutui odottamaan toista maaliaan hyvistä paikoista huolimatta aina 44. minuutille asti. Tuolloin maalin kävi viivalta sörkkimässä sisään Teemu Turunen. Pallo olisi varmasti mennyt Henri Lehtosen toimesta myös maaliin asti.

Toisella jaksolla Inter dominoi ottelua entistä enemmän vastustajan väsyessä. Maaleja saatiin odottaa jälleen vajaa puoli tuntia. Tuolloin pallon puski maaliin Ojalan keskityksestä Sami Sanevuori.

Loppunumerot 0-4 viimeisteli kauniin kuvion päätteeksi Teemu Turunen.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan joukkue sai sen, mitä tuli Pyynikin hyväkuntoiselta kentältä hakemaan.

-Pääasia, eli jatkopaikka saavutettiin. Peli olisi voinut päättyä reilumpaankin voittoon, mutta hyvä näin, summasi Dragtsma.

Interin kokoonpano: Bantamoi, Corpache, Gustafsson, Turunen, Aho, Paajanen(Nuorela 46. min), Ojala, Chatto(Nikkari 76. min), Sanevuori, Mäkitalo ja Lehtonen.

Muut vaihtopelaajat: Vastamäki