FC Inter ja IFK Mariehamn kohtasivat Veikkausliigan runkosarjan toisessa ottelussa Veritas Stadionilla perjantai-iltana. Turkulaiset vei täyden pistesaaliin ottelusta maalein 3-0. Sinimustien tappioton putki on tämän ottelun jälkeen jo yhdeksän ottelun mittainen, kun Suomen Cupin ottelut lasketaan mukaan.

Tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen Inter lähti toiselle jaksolle Darren Smithin rangaistuspotkuosumalla 1-0-johdossa. Toisella jaksolla IFK:n puolustaja Patrik Raitainen katsoi kymmenen minuutin sisään kahdesti keltaista ja jätti kentän 64. peliminuutilla. Inter onnistui maalinteossa toisella jaksolla kahdesti, vieden lopulta ottelusta täydet pisteet selkein lukemin 3-0.

ottelun maalit:

44. peliminuutilla Darren Smith 1 – 0

Darren Smith ampui Interin johtoon rangaistuspotkusta sijoittamalla pallon oikeaan alakulmaan.

72. peliminuutilla Timo Stavitski 2 – 0

Djoully Nzoko lähetti IFK Mariehamnin boksiin hyvän kaaripallon puolustuslinjan taakse, johon Timo Stavitski ehti ensimmäisenä ja viimeisteli pallon maaliin.

79. peliminuutilla Djoully Nzoko 3 – 0

Iiro Järvinen ja Axel Kouame pelasivat Kouamen upeasti IFK M:n boksiin, josta Kouame syötti maalin eteen hakeutuneen Nzokon jalkaan, joka viimeisteli Interin kolmannen osuman.

Katso raportti kentän laidalta:

Ottelun jälkeen haastattelussa maalinteossa onnistunut hyökkääjä Timo Stavitski.

Timon mukana kaudella 2024 illan otteluisäntänä toiminut Tiketti.

Katso ottelun huippuhetket Ruudusta alta.

Kokoonpano:

1 Eetu Huuhtanen (mv)
2 Jussi Niska
3 Juuso Hämäläinen
5 Albin Granlund
9 Darren Smith (66. min 11 Jean Botué)
10 Florian Krebs (66. min 27 Johannes Yli-Kokko)
19 Iiro Järvinen
20 Djoully Nzoko (82. min 14 Thomas Lahdensuo (varoitus))
22 Luka Kuittinen
24 Timo Stavitski (85. min 21 Matias Tamminen)
28 Axel Kouame (82. min 25 Joonas Kekarainen)

Vaihtopelaajat:
12 Eero Vuorjoki (mv)
6 Dimitri Legbo

seuraava ottelu:

Inter pelaa seuraavan Veikkausliigaottelunsa vieraskentällä 10.8., kun sinimustat matkustavat AC Oulun vieraaksi. Ottelu Raatin Stadionilla alkaa kello 17.00.

Älä ohita Interin vierasotteluita, vaan tilaa Ruutu+.