FC Inter jatkaa lauantaina 5.4. pelattaviin välieriin kauden 2008 Liigacupissa. Jatkopaikka varmistui lauantaina Talin Jalkapallohallissa pelatussa puolivälieräottelussa, jossa joukkue voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen Tampere Unitedin 5-3. Varsinainen peliaika päättyi tulokseen 0-0.

Interin sankariksi rp-kisassa nousi lopulta maalivahti Patrick Bantamoi, joka torjui Jussi Kujalan yrityksen. Interin pelaajista rankkareissa onnistuivat kaikki pelaajat.

Jatkopaikka oli mannaa Inter-pelureille, koska TamU on ollut melkein ylittämätön este joukkueelle kaikissa joukkueiden välisissä kohtaamisissa. Tiukka oli nytkin, sillä jatkopaikka tuli vasta vaikeimman kautta.

Interillä oli rehellistesti sanottuna mahdollisuudet ratkaista, tai ainakin päästä ottelussa karkumatkalle jo ottelun ensimmäisen neljän minuutin aikana.

Ensimmäisenä maalia pääsi yrittämään Mika Ojala, mutta hänen laukauksen torjui loistavasti Miko Kaven. Seuranneesta kulmapotkusta maali pääsi yrittämään Ats Purje. Hänen puskunsa siivottiin kuitenkin maaliviivalta. Myös Ville Nikkarilla oli paikka, mutta hänen ohjauksensa meni myös ohi maalin.

Paikat oli vielä myös Purjeella ja Dominic Chattolla, mutta kumpikin epäonnistui ratkaisuyrityksissään.

Ottelun alun jälkeen TamU pääsi myös paremmin peliin mukaa. Varisnkin joukkueen keskikenttä oli Interin vastaava vahvempi.

Tamperelaiset pääsivät myös kahteen vaaralliseen maalipaikkaan, mutta Patrick Bantamoi selvitti sekä Rafinhan että Jari Niemen yritykset mallikkaasti.

Avausjakson lopulla myös Timo Furuholm pääsi seinäpelin jälkeen hyvään maalipaikkaan, mutta hänen voimattoman vedon torjui Kaven helposti alakulmasta.

Ottelun toisella jaksolla Inter keskikenttä sai rivejään ojennukseen, eikä TamU saanut luotua montaa vaarallista paikkaa Interin maalille.

Interin puolustuksen tehtävää helpotti myös hyvin onnistunut karvauspeli, joka pakotti Henri Myntin avaamaan TamU:n peliä. Pitkänhuiskean topparin syötöt eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla ja ne oli muutenkin helppo ennakoida.

Interin toisen jakson maalipaikat nähtiin, kun peliä oli pelattu noin tunti. Ensin maalia pääsi yrittämään Henri Lehtonen, mutta hänen veto repimisen jälkeen lähti päin Kavenia.

Minuuttia myöhemmin Furuholmilla oli parikin paikkaa viedä Inter johtoon. Ensimmäisen vedon torjui Kaven ja toisessa oli kohteena maalin oikea ristikko.

Inter sai hyvän hässäkän myös Ojalan keskityksestä, mutta Kaven oli lopulta jälleen mies paikallaan torjuen Furuholmin ohjauksen.

Pelin loppu mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. Vaarallisia paikkoja ei enää nähty ja näin pelissä mentiin rankkarikisaan, jonka Inter lopulta voitti 5-3.