TPS-FC INTER 0-1(0-0)
MAALIT: 0-1 Corpache

Interin kokoonpano: Patrick Bantamoi, Jos Hooiveld, Diego Corpache, Timo Furuholm, Severi Paajanen(Joni Aho 80. min), Mika Ojala, Dominic Chatto, Ats Purje(Teemu Turunen 90. min), Sami Sanevuori, Ville Nikkari ja Mika Mäkitalo.

Muut vaihtopelaajat: Iiro Sarparanta, Antonio Correia, Oskari Forsman, Joni Kauko ja Arttu Seppälä.

Inter on kauden 2008 Liigacupin mestari. Lauantaina Finnair Stadiumilla pelatussa joukkue voitti Diego Corpachen maalilla TPS:n 0-1(0-0).

Saavutettu Liigacupin voitto oli Interin seurahistorian ensimmäinen voitettu pokaali.

Itse ottelu ei tarjonnut suoranaisia hienouksia. Kummankin joukkueen pelaamista vaivasi varsinkin avausjaksolla hienoinen hermostuneisuus.

Interin pallollinen pelaaminen ei ollut ihan aikaisempien ottelujen tasolla, mutta puolustuspelaaminen toimi jälleen erinomaisesti, vieden TPS:n hyökkäyksiltä terän.

Ensimmäisellä jaksolla parhaat maalipaikat järjesteli Inter. Maalipaikkoihin pääsivät Timo Furuholm ja Mika Mäkitalo. Ensiksi mainitun laukaus suuntautui kuitenkin sivuverkkoon ja Mäkitalon pusku painui vähän ohi hyvin pelanneen TPS-vahti Jukka Lehtovaaran vartioiman maalin.

Toisen jakson alusta lähtien Inter sai paremmin otetta pelaamiseen. Kakkospallot alkoivat jäädä kakkosasussa pelanneelle Interille, minkä ansoista pelin panopiste siirtyi TPS:n kenttäpuoliskolle.

Ansaitun johto- ja samalla koko ottelun voittomaaliksi jääneen maalin puski ottelun 65. minuutilla Mika Ojalan antamasta vapaapotkusta TPS:n puolustuksen vapaaksi jättämä Corpache.

Corpachen maalin jälkeen TPS alkoi luonnollisesti hakemaan tasoitusta satsaamalla voimaa hyökkäykseen. Vaarallisia paikkoja joukkue ei kuitenkaan pystynyt luomaan.

Interillä oli myös lopussa mahdollisuutensa ylivoimahyökkäyksiin, mutta viimeiset syötöt eivät löytäneet oikeaa osoitetta, minkä takia lisämaaleja ei enää nähty.

Ottelu päättyi näin Interin kannattajien riemuksi oman joukkueen voittoon. Tämä oli ilmeisesti liikaa joillekin TPS-kannattajille, jotka järjestivät ottelun jälkeen pienimuotoisen mellakan stadionin ulkopuolella, jonka selvittämiseen tarvittiin useampikin poliisipartio.