Inter kohtaa yöttömän yön kierroksella FC Hakan

(Kuva: Risto Nummela)

Inter matkaa seuraavaan Veikkausliigaotteluunsa Valkeakoskelle keskiviikkona 19.6. Tehtaan kentällä pelattava yöttömän yön kierroksen ottelu alkaa poikkeukselliseen aikaan, vasta kello 21.00. 

Molemmat joukkueet ovat otteluruuhkan keskellä, kun viime viikolla Veikkausliigan otteluiden lisäksi pelattiin Suomen Cupin 5. kierros. Sekä Inter, että Haka veivät 5-1-voitot otteluistaan vieraissa. Haka kaatoi Miesten Kakkosta pelaavan EBK:n ja Inter vei voiton Ykkösliigan kärkijoukkueesta KTP:sta. Hakalla on otteluun lähdettäessä takana yksi välipäivä enemmän, sillä valkeakoskelaiset pelasivat oman Cupin ottelunsa jo lauantaina 15.6.

Haka pitää sarjataulukon 6. sijaa 20 pisteellä kuuden voiton, kahden tasapelin ja kolmen häviön saldona. Interillä on kahdentoista kierroksen jälkeen yhdeksän pisteen kurominen kuuden parhaan joukkoon, kun pisteitä on kertynyt kahdesta tasapelistä ja kolmesta voitosta yhteensä 11.

Interin ja Hakan Veikkausliigakauden 2024 ensimmäinen kohtaaminen Turussa päättyi Timo Stavitskin kahdella lähes identtisesti syntyneellä osumalla ja Jean Botuén rangaistuspotkumaalilla Interin 3-1-voittoon. Katso toukokuun kohtaamisen huippuhetket Ruudusta.  

Katso otteluennakko:

Ottelua ennakoimassa Interin puolustaja Luka Kuittinen.

PELAAJATILANNE:

FC Hakaa vastaan Interin kokoonpanossa ei nähdä keskikentällä Kevin Jansenia. Lisäksi maalivahti Eetu Huuhtanen on sivussa edellisessä ottelussa saadun pelikiellon vuoksi.

fc haka – fc inter ke 19.6. klo 21.00 tehtaan kentällä

Katso ottelu Ruudusta. 

Sivu päivitetty 18.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit