Ottelu alkoi Hongan hallinnassa. Maaleja kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut tekemään Interin maalilla debytoineen Patrick Bantamoin selän taakse.

Ottelun edetessä myös Inter pääsi otteluun mukaan. Joukkue onnistuikin maalinteossa ensimmäisenä, sillä Jermu Gustafsson onnistui ehkä pelitapahtumienkin vastaisesti viemään Interin johtoon 36. minuutilla.

Maali jäi avausjakson ainoaksi ja tauolle mentiin 0-1 lukemissa.

Ottelun toisella jaksolla Inter oli pelissä avausjaksoa paremmin mukana. Vaaralliset maalipaikat jäivät kuitenkin luomatta.

Ottelun loppua kohden Honka pääsi jälleen niskan päälle. Kotijoukkue onnistuikin tekemään 2-1 voittoon oikeuttavat osumat.

Tappiosta huolimatta Inter voi olla kohtalaisen tyytyväinen otteisiinsa. Joukkueessa oli viime kauteen nähden useita uusia pelaajia. Myös pelipaikat olivat monelle varmasti yllätys.

Ville Nikkari pelasi keskikentän pohjalla ja Sami Sanevuori Gustafssonin rinnalla topparina. Nuorukaiset selvisivät ottelusta puhtain paperein.

Myös KuPS:sta tälle kaudelle Interiin siirtynyt maalivahti Patrick Bantamoi voi olla tyytyväinen otteisiinsa Inter-maalilla.

Interin harjoitusottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina 27.1. Tuolloin sinimustat kohtaavat vieraskentällä KaaPo:n Kaarinasta.

Interin avauskoonpano: Bantamoi, Lehtonen, Sanevuori, Gustafsson, Aho, Mutumba, Nikkari, Mäkitalo, Ojala, Laaksonen ja Ilo.