Inter joutui tyytymään tasapeliin Seinäjoella

Inter ja SJK jakoivat sarjapisteet lauantaina Seinäjoella, kun pelatut 90 minuuttia tarjosivat kummallekin joukkueelle yhden maalin. Tulos oli sama kuin aiemmin alkuviikon Cup-ottelun varsinaisella peliajalla.

Ottelun molemmat maalit nähtiin ensimmäisen jakson aikana. Inter sai otteluun surkean alun, sillä se joutui kaivelemaan palloa verkosta jo pelin 4. minuutilla. Denys Olijnyk tuli hyvällä liikkeellä boksiin ja päihitti keskityspallon kaksinkamppailussa maalin edessä Ruxin. Matias Riikonen oli maalillaan voimaton, kun pallo lirui ohjauksen jälkeen etualakulmaan.

Inter sai suhteellisen nopeasti kuitenkin juonesta kiinni. Ensiksi maalia pääsivät lähentelemään Benjamin Källman ja Aleksi Paananen. 34. minuutilla turkulaiset saivat maalihanat auki, kun virtuoosimainen Petteri Forsell onnistui. Forsell sai poikkisyötön Matias Tammiselta boksin kaarelle, jossa hän jekutti ensiksi SJK-pelaajaa hämylaukauksellaaan, jonka jälkeen vasurilaukaus lauloi upeasti yläkulmaan. Maali oli Forsellille liigakauden kolmas.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty, vaikka varsinkin Inter sai luotua toisen jakson alkupuoliskolla hyvää pöhinää SJK-maalille. Tammiselle avautui loistopaikka, kun hän oli jäänyt täysin vapaaksi. Laitahyökkääjän laukaus kuitenkin aukesi liikaa ja pallo meni hieman ohi taka-alakulman. Seuraavaksi punaisissa pelanneen Interin esteeksi koitui SJK-vahti Jesse Öst. Hän otti komean tuplatorjunnan Forsellin kovaan vapaapotkuun ja siitä seuranneeseen irtopalloon. Kumpikin joukkue sai vielä yhdet puolittaiset maalipaikat ottelun viime minuuteilla, mutta tulos 1-1 jäi tulostaululle.

Päävalmentaja Miguel Grau oli sitä mieltä, että ottelusta oli otettavissa enemmän.

– Tänään maksoimme hintaa huonosta alusta. Missasimme yhden prässin ja sen jälkeen SJK iski. En muista heiltä kauhean montaa muuta paikkaa. Olimme vahvoja puolustamaan ja hyökkäsimme aggressiivisesti. Sanoin pelaajillemme, että olisimme ansainneet tänään enemmän. Toisella jaksolla meillä oli pari todella hyvää maalipaikkaa, mutta tämä on jalkapalloa. Meidän pitää ottaa opiksi, Grau summasi.

– Jatkossa meidän pitää olla kummassakin boksissa parempia. Muilla kenttäalueilla onnistuimme tänään todella hyvin, espanjalaisvalmentaja jatkoi ja kehui nuorta joukkuettaan.

Katso ottelun parhaat palat Ruudun koosteesta.