Inter jälleen tehokas erikoistilanteissa

Veikkausliigan piikkipaikalta EM-tauon jälkeen tositoimiin lähtevän Interin erikoistilanteet ovat olleet tällä kaudella viime vuoden tapaan tehokkaita. Joukkueen viidestätoista maalista neljä on tullut erikoistilanteista.

Rankkareista pallon ovat pistäneet maaliin Mika Ojala ja Joni Aho. Kulmapotkuista ovat onnistuneet maalipörssin kärkipaikkaa jakava Ats Purje ja kulmapotkun jälkitilanteesta TPS:aa vastaan maalin tehnyt Mika Mäkitalo.

Inter-pelaajat ovat miehittäneet vahvasti myös maalia kohti suuntautuneiden lauakusten tilaston. Kärkipaikkaa pitää hallussaan Mika Ojala, joka on laukonut pallon kohti vastustajan maali kaikkiaan 16 kertaa.

10 kertaa maalia kohti ovat laukoneet sekä Ats Purje, että Timo Furuholm. Molemmat miehet ovat siis laukauksissaan tehokkaita, sillä Furkan maalisaldo on neljä ja Atsin viisi. Kaikkiaan Inter on laukonut tällä kaudella 111 kertaa, eli 13,88 kertaa ottelua kohden.

Tilastojen erikoisuus löytyy aiheutettujen vapaapotkujen osiosta. Interin kovanaama tämän perusteella on Ats Purje, joka on rapannut vastustajia kaikkiaan 18 kertaa. Sikamaisia rikkeet eivät kuitenkaan ole, sillä varoituksia virolaiselle ei ole vielä kirjattu.

Sivu päivitetty 23.06.2008

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit