Inter hakee voitokasta starttia Mestaruussarjaan Hakan kustannuksella

 

FC Inter aloittaa ja päättää Veikkausliigan syksyn Mestaruussarjan kotikentällään. Ennen kolmea vierasottelua, Inter kohtaa Mestaruussarjan alkajaisiksi keskiviikkona FC Hakan,

Ramiro Muñoz on Interissä vetovastuussa loppukauden, joten tietynlainen uusi aikakausi alkaa keskiviikkona. “Rami” ei ole ihan ensimmäistä kertaa sinimustien pääkäskyttäjänä, sillä hän paikkasi kertaalleen kesällä Miguel Grauta tämän kärsiessä toimitsijakieltoa. Hänen kommenteistaan huokuu terve itseluottamus matsipäivän aattona.

– Olen erittäin motivoitunut auttamaan joukkuetta tämän kuusi viikkoa. Me aiomme yltää täyteen potentiaaliimme, sekä pelaajat että valmennus.

– Edessä on tiukka, taktinen ja fyysinen peli. Aiomme olla hereillä koko ajan sekä pallon kanssa että pallottomana. Pelaajamme ovat valmiita siihen, Muñoz lataa.

Kaikkia pelitaktisia asioita ei ole voinut muuttaa yhden maajoukkuetauon aikana. Pientä virittelyä on kuitenkin tehty kurssin kääntämiseksi.

– Pelillisten asioiden muuttamisen sijaan luvassa on asioiden kehittämistä. Nyt jokainen pelaaja tietää, mitä haluan heiltä hyökätessä tai puolustaessa. Huomenna näemme tämän päivityksen ja olen varma, että se tulee toimimaan, 28-vuotias espanjalainen toteaa.

Sille ei ole yhtä pelillistä syytä, että turkulaisten peli on ajoittain sakannut.

– Mielestäni kummassakin kenttäpäädyssä meidän on syytä olla enemmän sitä, mitä oikeasti olemme. Aiomme näyttää sen nyt, mikä jäi viime peleissä meiltä puuttumaan.

Mikä onkaan Muñozin viesti pelaajille ennen tärkeää ottelua.

– Ei ole muita pelejä kuin tämä. Kaikki katseemme ovat Hakassa. Aiomme pelata pelin kerrallaan ja ainoa tavoitteemme on voittaa Haka.

Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä koskilaiset ovat yksi kauden yllättäjistä. He lähtevät Mestaruussarjaan sijalta neljä, kun Inter puolestaan aloittaa ajojahdin sijalta viisi. Joukkueiden välillä on piste-eroa viisi pistettä.

Runkosarjan kaksi keskinäistä kohtaamista menivät kumpikin Hakan nimiin. Huhtikuussa lopputulos oli 2-0 ja heinäkuussa 3-2. Hakan runkosarjan tehokkain pelaaja oli skottikärki Lee Erwin tehoilla 14+4. Interin parhaan, Petteri Forsellin, tilastot näyttävät 6+10.

FC Inter – FC Haka Veritas Stadionilla keskiviikkona klo 18.00.

Jos et pääse paikan päälle, voit katsoa pelin Ruudusta.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit