Inter-exclusive aloitti toimintansa


FC Interin yritysyhteistyökumppaneiden vapaamuotoinen Inter-exclusive -verkosto kokoontui ensimmäistä kertaa tiistaina 17.12. Iltaa vietettiin Veritas Stadionilla letkeissä merkeissä glögiä maistellen.

Inter-exclusive on FC Interin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toimintansa kuukauden varaslähdöllä aloittanut verkosto, jolle Inter tarjoaa menevää ohjelmaa ympäri vuoden. Toiminnan tarkoituksena on tuoda yhteen alueen ammattilaisia eri aloilta. Exclusive-illoissa ei luennoida eikä pönötetä vaan meno on letkeää.

– Inter-exclusive konkretisoi entistä paremmin kumppaneillemme sen, mitä jo teemme pelaajiemme, perheidemme, valmentajiemme, vapaaehtoistemme ja kannattajiemme kanssa. Me haluamme ja osaamme luoda yhteenkuuluvuuden tunteen. Haluamme koota myös ammatillisen ryhmän, jossa jokainen voi tuntea olevansa kuin kotonaan ja kokea seuran toiminnan omakseen. Ammatillisen verkoston hyödytkin konkretisoituvat paremmin, kun porukassa on aidosti hauskaa, seuran Heli Annala selventää.

Inter-exclusive -tapahtumat ovat avoimia exclusive-jäsenille ja heidän kutsumilleen vieraille. Inter-exclusive -jäseneksi on mahdollista päästä tulemalla FC Interin yhteistyökumppaniksi.

Illan kuvakoosteen löydät Interin some-kanavista!

 

Mukaan Inter-exclusiveen? Ota yhteyttä:

Jyrki Hongisto

p. 0400 158 384

jyrki.hongisto@fcinter.fi

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit