Inter etsii päätoimista valmennuspäällikköä lapsi- ja nuoruusvaiheeseen

FC Inter Turku ry etsii päätoimista valmennuspäällikköä lapsi- ja nuoruusvaiheeseen (8v8- ja 5v5 -maailmaan). Lapsi- ja nuoruusvaiheen valmennuspäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä 11v11 – maailman valmennuspäällikön Jani Mäenpään kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittymistäsi tukevan työympäristön Turun sydämessä Kupittaalla hienoissa olosuhteissa. Pääset tekemään työtäsi kehittyvässä seurayhteisössä laadukkaan toiminnan parissa.

FC Inter on laadukas turkulainen kasvattajaseura, jonka tarkoituksena on tarjota laadukasta, tavoitteellista ja seuran arvoihin perustuvaa jalkapallotoimintaa kaikille. Seuran ikäluokka- ja joukkuetoiminnassa tarjoamme pelaajille mahdollisuuden tavoitella omia unelmiaan hyvässä harjoitus- ja kilpailuympäristössä omalla tasollaan.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa halua kehittyä ja kehittää itseäsi, seuraamme, pelaajiamme ja valmentajiamme
  • alalle soveltuvaa koulutusta (katsomme eduksi UEFA- B tai A – lisenssin, liikunta- ja kasvatusalan opinnot)
  • monipuolinen kokemus valmennus- ja seuratyöstä jalkapallon parissa
  • intohimoa pelaaja, valmentaja,- ja seurakehitykseen
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Valmennuspäällikkönä vastaat lapsi- ja nuoruusvaiheen valmennuksen operatiivisesta toteuttamisesta. Toimit lapsi- ja nuoruusvaiheeseen kuuluvien joukkueiden, pelaajien, valmentajien ja vanhempien tukena ja apuna seuran arvojen ja valmennuslinjan mukaisesti, välittäen. Toimit valmentajana seuran laadukkaassa aamuharjoittelussa.

Valmennuspäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus 30.11.2022 mennessä palkkatoiveineen sekä CV- liitteenä sähköpostilla: jani.maenpaa@fcinter.fi,
tai lähetä hakemuksesi  täältä.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit