Inter Cup täyttää Kupittaan kentät taas ensi viikonloppuna

FC Interin oma junioriturnaus Inter Cup järjestetään tulevana viikonloppuna Kupittaalla nyt jo kolmatta kertaa. Alkujaan Interin 30-vuotisjuhlavuonna käynnistetty junioriturnaus on siis jo muodostunut perinteeksi. Samalla se on kasvanut parissa vuodessa isoksi turnaukseksi. Tänä vuonna Kupittaalle saapuukin yhteensä 53 joukkuetta ympäri Suomea, kauimmaiset Kokkolasta saakka.

Turku Energia Areenalla, Kupittaa 2:lla ja Kupittaa 5:lla pelejä pelataan lauantaina 1.10. klo 9.30 lähtien aina klo 19 saakka ja sunnuntaina 2.10. klo 8.30 lähtien klo 17.30 saakka. Inter Cup kerääkin kahden päivän aikana Turun Kupittaan kentille arviolta noin tuhat innokasta juniorifutaajaa, joukkueiden taustahenkilöä, vapaaehtoista ja katsojaa.

–Inter Cup on yhtenä harvana loppusyksyn turnauksena vakiinnuttanut paikkansa turnauskalenterissa hyvin. On hienoa todeta, että osa joukkueista on ollut paikalla jo kahtena edeltävänä vuonna. Toki uusiakin joukkueita on nyt hallitun kasvun myötä tullut mukaan, iloitsee seuran turnausvastaava junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Aikaisempina vuosina turnauksen keskeinen sijainti Kupittaalla ja lyhyet etäisyydet niin lounasruokailujen kuin majoituspalvelujenkin suhteen ovat saaneet kiitosta osallistujilta. Suurin osa pitkämatkalaisista majoittuukin taas Sokos Hotel Kupittaalle, johon pääsee kätevästi suoraan rautatieasemalta. Myös lounasruokailu järjestyy entiseen tapaan Veritas Stadionin omassa Stadion ravintolassa.

Turnausalueelta löytyy entiseen tapaan kaksi buffettia runsaine tarjoiluineen – perinteistä turnausmakkaraa unohtamatta. Veritas Stadionin 2. kerroksesta löytyy WC-tilojen lisäksi kioski, josta voi ostaa myös pientä syötävää ja juomista. Miehitetty Pihlajalinnan ensiapuiglu päivystää alueella jälleen koko viikonlopun.

Turnaus pelataan 2010- ja 2011-ikäluokissa sarjamuotoisesti. 2012-syntyneiden ikäluokassa runsaan osallistujamäärän takia pelejä on sijoiteltu eri lohkoihin. Kaikille joukkueille mahtuu joka tapauksessa iso määrä pelejä kahteen päivään.

Inter Cupin turnausjärjestelyissä on ollut mukana jälleen laaja Interin vapaaehtoistoimijoiden armeija.

–Ilman vapaaehtoisia ei tämä turnauskaan, kuten ei moni muukaan asia jalkapalloseurassa mahdollistuisi. Haasteita on mukaan mahtunut joukkueiden toimihenkilövaihdoksien takia, mutta hyvässä yhteishengessä on taas tänäkin vuonna turnausjärjestelyt saatu jouhevasti sujumaan, joten kiitos siitä 2010, 2011 ja 2012 syntyneiden ikäluokkien taustahenkilöille, kiittelee Eveliina Hulkkonen ja toivottaa kaikki seuraamaan seuran nimikkoturnausta paikan päälle.

Lue lisää:

Turnauksen nettisivut: Turnauksen kotisivu

Otteluohjelma ja turnausinfo: Otteluohjelma

Mukana Inter Cupin tukemisessa:
– Pihlajalinna
– K-Citymarket Kupittaa
– Stadium

Viime vuoden Inter Cup -tunnelmia:

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit