Ikäluokkansa SM-sarjaa johtavat Interin A-juniorit joutuivat tekemään täyden päivätyön palatakseen voittokantaan viikko sitten PK-35:lle kärsityn tappion jälkeen. Hyvän toisen jakson ansiosta tämä kuitenkin onnistui ja Inter voitti vierailija Hakan lopulta 3-2(0-2).

Vaikka Leo Tommilan ja Tomi Kivikosken valmentama joukkue olikin avausjakson jälkeen tappiolla, ei joukkueen peliesityksessä ollut moitteen sijaa, viimeistelyssä kylläkin. Pallo saatiin kyllä pariin otteeseen Haka-maalin poikkipuuhun, muttei maaliin asti.

Ottelun toisella jaksolla läpi kauden hyvin pelannut A-junnujen joukkue nousi sitten väkisin Hakan rinnalle ja lopulta ohi. Maaleista Interin nousussa vastasivat Tomas Grönroos, Alban Ferati ja jälleen hyvin esiintynyt Joni Kauko.

Voiton myötä Inter vahvisti asemiaan SM-sarjan kärjessä. Neljästä ottelusta joukkueella on kasassa kaikkiaan 12 pistettä.