Inter 2 suuntaa taistelemaan tärkeistä pisteistä Vantaalle

(Kuva: Pia Kankare)

Inter 2 suuntaa keskiviikkona 19.6. Vantaalle, jossa sinimustat kohtaavat Vantaan Jalkapalloseuran Miesten Kakkosen kamppailussa. Ottelu Myyrmäen jalkapallostadionilla alkaa kello 18.30.

Miesten Kakkosen B-lohkon kärjessä majaileva reservijoukkue lähtee vantaalle kesäkuun viimeiseen otteluunsa taistelemaan tärkeistä pisteistä sarjan lopun kannalta. Interillä on tällä hetkellä kasassa 25 pistettä, kun niskaan hengittävät TamU sekä HJS. TamU on Interiä pisteen perässä, kun tamperelaiset ovat pelanneet kaksi ottelu sinimustia enemmän. HJS on taas kolmen pisteen päässä, kun alla on yksi ottelu Interiä enemmän. Inter ja VJS kohtasivat toisensa jo kertaalleen runkosarjan ensimmäisellä puoliskolla Veritas Stadionilla, jolloin ottelu päättyi Interin 4-3-voittoon.

VJS on tällä hetkellä B-lohkon sarjataulukossa kuudennella sijalla, kun vantaalaiset ovat keränneet yhdestätoista ottelusta 17 pistettä. Vaikka Inter onnistuikin neljästi maalinteossa ensimmäisessä kohtaamisessa, ovat vantaalaiset olleet sarjan vahvimpia puolustuspelaajia. Yhdessätoista ottelussa on VJS:n maaliverkko heilunut vain 13 kertaa, joka on B-lohkon toiseksi vähiten. Vantaalaisten ainoat tappiot ovat kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta, jonka jälkeen saldoksi on kertynyt neljä voittoa ja viisi tasapeliä. Vantaalaisten Suomen Cup taival on edennyt aina 6. kierrokselle asti, kun ensin VJS pudotti Veikkausliigaseura Gnistanin 4. kierroksella puhtain 3-0 lukemin ja 5. kierroksella Ykkösessä pelaavan Atlantis FC:n rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 4-2.

Sivu päivitetty 18.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit