(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 palaa takaisin pelikentille parin viikon tauon jälkeen, kun sinimustat matkustavat Espooseen FC Hongan vieraaksi keskiviikkona 3.7. Ottelu alkaa kello 19.00.

Reservijoukkue lähtee hakemaan paluuta voittojen makuun Espoossa. Inter aloitti kesäkuun erinomaisesti, kun sinimustat kukistivat silloisessa kärkikamppailussa Tampere Unitedin vieraskentällä maalein 1-3. Loppukuukauden aikana Inter koki kuitenkin kaksi tappiota Miesten Kakkosessa HJS:aa ja VJS:aa vastaan. Tappioista huolimatta reservijoukkue jatkaa B-lohkon kärjessä, kun 12 ottelussa on pisteitä kertynyt 25. Tasapisteissä reservijoukkueen kanssa on HJS, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. Samalla niskaan hengittävät TamU, VJS, Pallo-Iirot sekä TPV, jotka kaikki ovat toisistaan neljän pisteen sisällä.

Sarjan yksi mielenkiintoisimmista joukkueista oleva FC Honka on aloittanut uuden alkunsa Miesten Kakkosessa menettelevästi. 13 ottelussa Honka on kerännyt 15 pistettä, jolla irtoaa B-lohkon kahdeksas sija. Inter ja Honka kohtasivat huhtikuussa Veritas Stadionilla, jolloin tarjolla oli katsojille todellinen ilotulitus. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta Interin 5-3-voittoon, kun sinimustat nousivat lopulta maalin takaa vajaamiehisenä tasoihin ja ohi.

Sivu päivitetty 02.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit