Inter 2 piti täyden pistepotin kotistadionilla

(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 sekä TPV kohtasivat toisensa sunnuntaina 21.7. Veritas Stadionilla Miesten Kakkosen B-lohkon ottelussa. Ottelu päättyi Interin 4-1-voittoon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo ensimmäisellä kymmenyksellä, kun Joona Hämäläinen siirsi Interin johtoasemaan kauden ensimmäisellä maalillaan. Varttia myöhemmin Anton Aaltonen vei sinimustat jo kahden maalin karkumatkalle. Interin jakson kolmannen osuman viimeisteli kapteenin velvoitteita sunnuntaina hoitanut Elmeri Oksanen. Kun Oksasen maalista oli kulunut vain muutama minuutti, onnistui TPV kaventamaan ottelun kahteen maaliin. Tauolle ottelussa siirryttiin Interin 3-1-johtoasemassa. Toisella jaksolla Oksanen kohenteli lukemia päivän toisella maalillaan, jonka myötä tulostaululla päätösvihellyksen jälkeen komeili 4-1 lukemat sinimustien kotivoiton merkiksi.

Voiton myötä Inter piti neljän pisteen johtoasemansa Miesten Kakkosen B-lohkon kärjessä takana tulevaan HJS:aan. Interillä on runkosarjaa jäljellä vielä kaksi ottelua vieraissa sekä runkosarjan päättävä kotiottelu Veritas Stadionilla lauantaina 10.8., jossa vastassa on Tampere United.

Reservijoukkue pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 26.7. Raumalla, kun vastassa on Pallo-Iirot. Ottelu Äijänsuon Stadionilla alkaa kello 19.00.