(Kuva: Pia Kankare)

Inter 2 nappasi tärkeät kolme pistettä lauantaina 13.7., kun SexyPöxyt kaatuivat Espoossa maalein 2-3 Miesten Kakkosen ottelussa.

Ottelu ensimmäistä osumaa ei tarvinnut ottelussa pitkään odottaa, kun reservijoukkueen kapteeni Gezim Voca tulitti Interin 0-1-johtoon. Maali oli Vocan kauden 17 osuma. SexyPöxyt tasoittivat ottelun kuitenkin vajaa kuusi minuuttia myöhemmin, jonka myötä tauolle ottelussa siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toista jaksoa ei kerennyt kulua kuin vaivaiset kaksi minuuttia, kunnes Anton Aaltosen kaukolaukaus vei Interin jälleen johtoon. Pöxyt kuitenkin kampesivat itsensä tasoihin heti seuraavalla minuutilla ja ottelussa jatkettiin tasalukemin aina ottelun loppuhetkille asti. Ottelun sankariksi nousi jälleen puolustaja Oliver Kangaslahti, joka puski Interin voittomaalin aivan lisäajan viimeisellä minuutilla varmistaen täyden pistepotin matkaavan Turkuun.

Voiton myötä Inter jatkaa B-lohkon kärjessä yhden pisteen edellä toisena olevaan HJS:n, joka on pelannut yhden ottelun sinimustia enemmän, kun käynnissä on runkosarjan viimeinen neljännes. Kärkikaksikkoa niskaan hengittävät VJS, Tampere United sekä Pallo-Iirot ovat neljän pisteen sisällä Interistä, kun jokaisella on alla yksi ottelu sinimustia enemmän.

Kokoonpano:

12 Eero Vuorjoki (mv)
3 Oliver Kangaslahti
4 Mikke Louhela
10 Gezim Voca
11 Elmeri Oksanen (73. min 23 Lauri Hulkkonen)
19 Joona Hämäläinen
24 Daniel Rökman
27 Bämo Ahmadi (72. min 30 Evert Suominen)