(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 jatkoi kauttaan Miesten Kakkosessa keskiviikkona 3.7. Espoossa FC Hongan vieraana, kun ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

Ottelun ensimmäistä maalia jouduttiin Espoossa odottamaan toiselle jaksolle asti, kunnes kotijoukkue onnistui maalinteossa siirtäen Honkan 1-0-johtoon. Inter ei tätä jäänyt surkuttelemaan, sillä juuri kentälle vaihdettu Lauri Hulkkonen toi sinimustat takaisin tasoihin vajaat seitsemän minuuttia myöhemmin. Inter onnistui vain muutamaa minuuttia myöhemmin siirtymään ottelussa kuskinpaikalle, kun kapteeni Gezim Voca siirsi sinimustat yhden maalin karkumatkalle. Ottelun viimeiseltä kymmenminuuttiselta ei jälleen dramatiikkaa uupunut, kun Honka pääsi hakemaan tasoitusta rangaistuspotkusta siinä onnistuen ja tuoden pelin takaisin tasoihin.

Pisteiden jaon myötä on Miesten Kakkosen B-lohkon tilanne uskomattoman tasainen. Reservijoukkue jatkaa lohkon kärjessä jakaen ensimmäisen sijan yhden ottelun enemmän pelanneen VJS:n kanssa, kun molemmilla pisteitä on kasassa 26. Vain pisteen päässä kärkikaksikosta niskaan hengittävät TamU, Pallo-Iirot sekä HJS, jotka ovat kaikki pelanneet yhden ottelun Interiä enemmän.

Kokoonpano
12 Eero Vuorjoki (mv)
3 Oliver Kangaslahti
4 Mikke Louhela (varoitus)
5 Kristian Palanen
8 Tuukka Pahkala (varoitus)
10 Gezim Voca
19 Joona Hämäläinen
24 Daniel Rökman (90+1. min 30 Evert Suominen)
27 Bämo Ahmadi (66. min 11 Elmeri Oksanen)
32 Anton Aaltonen (varoitus) (66. min 23 Lauri Hulkkonen)
34 Ricardo Giler

Vaihtopelaajat
12 Aati Marttinen (mv)
6 Joel Vainionpää
31 Matias Suotunen
33 Alexandry Florea

Interin seuraava ottelu pelataan tiistaina 9.7. Veritas Stadionilla, kun vieraaksi saapuu Ilves/2.

Lue reservijoukkueen ottelujärjestelyistä.

Sivu päivitetty 05.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit