(Kuva: Pia Kankare)

Reservijoukkue koki tappion kuukauden viimeisessä ottelussaan, kun VJS oli vahvempi maalein 3-2 keskiviikkona 19.6. Vantaalla pelatussa Miesten Kakkosen ottelussa.

Ottelu alkoi Interin kannalta mieluisasti, kun Tuukka Pahkala onnistui maalinteossa noin puolen tunnin pelin jälkeen. Ensimmäisestä maalista ei kerennyt kulua kuin vajaat seitsemän minuuttia, kun kapteeni Gezim Voca kasvatti Interin johtoa jo kahteen maaliin. Ottelussa siirryttiin Pahkalan sekä Vocan maaleilla tauolle Interin 0-2-johdossa.

Toisella jaksolla Inter jatkoi kuskin paikalla, kunnes ottelun loppupuolella VJS onnistui kampeamaan itsensä tasoihin, kun vantaalaiset onnistuivat kahdesti maalinteossa kahden minuutin aikana. Ottelun voittomaali syntyi ottelun loppuhetkillä, kun VJS onnistui vielä kertaalleen maalinteossa 90. peliminuutilla, jonka myötä täysi pistepotti jäi vantaalle.

Reservijoukkue jatkaa tappiosta huolimatta Miesten Kakkosen B-lohkon paalupaikalla, kun yhden ottelun enemmän pelanneeseen Tampere Unitediin eroa on yhden pisteen verran ja Pallo-Iiroihin sekä HJS:n kolme pistettä. Reservijoukkueen seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 3.7. Espoossa, kun sinimustat matkaavat FC Hongan vieraaksi.

Kokoonpano:
12 Eero Vuorjoki (mv)
4 Mikke Louhela
6 Joel Vainionpää (varoitus)
8 Tuukka Pahkala (79. min 27 Bämo Ahmadi)
10 Gezim Voca (varoitus)
19 Joona Hämäläinen (varoitus)
24 Daniel Rökman (71. min 11 Elmeri Oksanen)
26 Otto Lehtisalo (71. min 21 Valter Enberg)
30 Valentin Purosalo
32 Anton Aaltonen
34 Ricardo Giler

Vaihtopelaajat:
13 Aati Marttinen (mv)
5 Kristian Palanen
23 Lauri Hulkkonen
31 Matias Suotunen

Sivu päivitetty 20.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit