Hyvä ensimmäinen jakso ei riittänyt pisteisiin kotistadionilla

Jalkapallopäivää vietettiin Veritas Stadionilla, kun Inter ja Ilves kohtasivat toisensa Veikkausliigan ottelussa. Ottelu päättyi Ilveksen 0-2-voittoon. Ensimmäisen jakson jälkeen tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa, mutta toisella jaksolla Ilves onnistui maalinteossa noin vartin pelin jälkeen. Interin takaa-ajoa jarrutti Eetu Huuhtasen ulosajo ottelun 64. peliminuutilla.

Ottelun maalit:

58. peliminuutilla Santeri Haarala  0-1

Ilveksen Jorginho katkoi Interin puolustuksen purun, joka kimposi Santeri Haaralalle aivan Interin maalialueen reunalle, josta Haarala viimeisteli Ilveksen ensimmäisen maalin.

90+5. peliminuutilla Roope Riski 0-2

Roope Riski karkasi Interin puolustuslinjan taakse Doni Arifin syötöstä ja viimeisteli Ilveksen toisen osuman.

Katso raportti kentän laidalta:

Ottelun jälkeen haastattelussa puolustaja Jussi Niska, ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa pelannut Tino Kangasaho sekä päävalmentaja Vesa Vasara.

Katso ottelun huippuhetket Ruudusta.

Kokoonpano:

1 Eetu Huuhtanen (mv) (ulosajo)
2 Jussi Niska (varoitus)
6 Dimitri Legbo
9 Darren Smith (varoitus)
10 Florian Krebs (65. min 13 Tino Kangasaho (mv))
17 Bismark Ampofo (87. min 25 Joonas Kekarainen)
18 Derik Osede
19 Iiro Järvinen (81. min 28 Axel Kouame)
21 Matias Tamminen (65. min 14 Thomas Lahdensuo (varoitus))
22 Luka Kuittinen
24 Timo Stavitski (87. min 20 Djoully Nzoko)

Vaihtopelaajat:
4 Mikael Almén
30 Valentin Purosalo

seuraava ottelu:

Inter kohtaa seuraavaksi Suomen Cupissa KTP:n Arto Tolsa Areenalla sunnuntaina 16.6. kello 17.00. Ottelua on mahdollista seurata Ruudun lähetyksestä. Tilaa Ruutu+ tästä.