Henrik Moisander jatkaa Inter-maalilla

(Kuva: Tero Wester)

 

Maalivahti Henrik Moisander ja FC Inter ovat allekirjoittaneet kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen.

Joukkueen ykkösmaalivahtina kuluneella kaudella pelanneelle Moisanderille tuleva kausi on jo viides Inter-paidassa. Kaiken kaikkiaan 34-vuotiaalla on takanaan jo 197 Veikkausliigaottelua, joista eniten juuri sinimustissa. Kuluneella kaudella Moisander torjui 21 Veikkausliigaottelussa.

Päävalmentaja José Riveiro pitää Moisanderin pelaajasopimusta loogisena jatkumona.

– Hän pelasi hyvän kauden ja hän sopii hyvin pelitapaamme. Lisäksi hänen suhtautumisensa jalkapalloon on hyvin ammattimainen, Riveiro tiivistää.

Moisander kuntoutuu tällä hetkellä jo kauden aikana vaivanneen olkapään tähystyksestä. Kuntoutus jatkuu ensi vuoden alkupuolelle. Toipumisjaksosta huolimatta Moisanderille päättyneen kauden hopeamitalit nostattivat sekä tunnelmia että odotuksia ensi kaudelle.

– Pelaaminen on nautinnollista ja positiivisilla mielillä jatketaan täällä. Kyllä se kasvatti menestyksennälkää, kun näki että päästiin niin lähelle mestaruutta. Nyt vain jatketaan siitä, mihin jäätiin, Moisander tuumaa.

Henrik Moisanderin lisäksi FC Inter on jo aiemmin tehnyt pelaajasopimuksen viime kauden toisena maalivahtina toimineen Aati Marttisen kanssa. Hopeajoukkueen pelaajista Interillä on sopimukset myös Arttu Hoskosen, Juuso Hämäläisen, Aleksi Paanasen, Elias Mastokankaan ja Álvaro Muñizin kanssa. Lisäksi seura ja Ilveksessä viime kaudet pelannut Matias Ojala ovat allekirjoittaneet kahden vuoden pelaajasopimuksen.

 

Kauden 2020 kausikortit myynnissä nyt

Sivu päivitetty 08.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit