FC Interin reservijoukkue ei onnistunut nappaamaan kauden ensimmäistä voittoaan kakkosen B-lohkon ottelussa PoPa:aa vastaan perjantaina Porissa pelatussa ottelussa.

Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, sillä PoPa voitti ottelun selvästi 4-1. Maaleista peräti kolme syntyi erikoistilanteista.

-Meidän erikoistilannepelaaminen oli luokatonta ja PoPa käytti sen armotta hyväkseen Piracaian hyvien kulmien ansiosta, murehti joukkueen valmennuksesta vastaava Jami Wallenius.

Reilusta tappiosta huolimatta Wallenius löysi myös hyvää ottelusta.

-Ensimmäisellä jaksolla pystyimme hyvään peliin. Saimme luotua hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ei onnistunut. Toisella jaksolla pääsimme peliin mukaan 2-1 kavennuksella, mutta vastustaja rokotti heti meidän virheestä.

-Kunhan saamme karsittua pelistä turhat virheet, niin eiköhän niitä voittojakin ala tulemaan, jatkoi Wallenius.

Seuraava paikka avausvoittoon on jo tulevan keskiviikkona, kun joukkue saa Kupittaalle vastaansa Ilveksen Tampereelta.