Interin kehitysjoukkue FC Sinimustat jatkoivat hyviä otteitaan maanantaina Urheilupuiston yläkentällä SalPa:aa vastaan pelatussa kakkosen b-lohkon ottelussa, jonka se voitti tasapainoisen esityksen jälkeen 1-0(1-0).

Ottelun ainoan maalin teki kylmän viileästi SalPa:n puolustuksen avustuksella Joni Kauko.
Pelikellon näytti tuolloin 20. minuuttia. Kauko onnistui maalinteossa myös Sinimustien edellisessä ottelussa.

SalPa ei päässyt ottelussa hätyyttelemään Sinimustien maalia ennen lopun pientä painostusta muuta kuin kaukolaukauksilla, jotka maalivahti Oskari Forsman torjui varmasti. Myös ottelun lopulla Forsman oli kotijoukkueen maalilla mies paikallaan.

Jobin postina mainittakoon Sinimustien riveissä paluun pelikentille tehneen keskikentän kovanaama Prince Otoon ottelun toisella jaksolla hankkima kahden varoituksen seurauksena hankittu punainen kortti.

Sinimustien ottelut jatkuvat jo huomenna keskiviikkona Suomen Cupin ottelulla FC Kuusankoskea vastaan.