Inter pelasi ottelun lähes täysin eri kokoonpanolla kuin lauantain Liigacupin välierän. Aloituskokoonpanossa oli vain kaksi lauantaina aloittanutta pelaajaa. Ottelu olikin hyvä paikka vähemmän peliaikaa kauden otteluissa saaneille pelaajille näyttää osaamistaan.

Ottelun avausjakso oli KooTeePee:n hallintaa. Joukkueella oli heti ottelun alussa hyvä paikka siirtyä ottelussa johtoon, mutta Oskari Forsman torjui hyvin Immo Erosen laukauksen. Muita supervaarallisia paikkoja avausjaksolla ei nähty, joten tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toisella jaksolla Inter pääsi myös otteluun mukaan saatuaan syöttöpelin kulkemaan avausjaksoa paremmin. Interin parhaat maalipaikat siunaantuivat Valtter Laaksoselle, mutta hänen laukaukset torjui kotkalaisten maalilla pelannut Janne Henriksson. Kerran Laaksonen laukoi myös hyvästä paikasta ohi maalin.

FC KooTeePeen tilanteet toisella jaksolla tulivat pääasiassa vastahyökkäyksistä. Eniten Interille aiheutti ongelmia Interin harjoituksissa syksyllä piipahtanut Antonio Inutile. Inutile oli myös järjestämässä ottelun voittomaalia, kun ottelua oli jäljellä noin kymmenen minuuttia. Inutile pääsi laidalta läpi ja keskitti maalille, josta Sanevuori ohjasi pallon harmikseen omaan maaliin.

Laiskavauhtisen ottelun kuumin hetki nähtiin, kun Jos Hooiveld ja Niko Ikävalko nahistelivat itselleen punaisen kortin. Ikävalko hermostui tilanteessa Hooiveldin myöhästyneestä taklauksesta ja tuuppasi Hooiveldiä rinnasta. Tätä ei Interin toppari sulattanut vaan läpsäytti Ikävalkoa kasvoihin sillä seuraksella, että lopulta molemmat ajettiin kentältä.

Interin seuraava harjoitusottelu pelataan keskiviikkona Pajulahden Urheiluopistolla, jossa vastaan asettuu MyPa.

FC KooTeePee-FC Inter 1-0(0-0)

Maalit: 1-0 Sanevuori 80. min om.