FC Interin A-junioreilla mahdollisuus varmistaa SM-sarjapaikka

(Kuva: Pia Kankare)

 

FC Interin A-juniorit lähtevät tiistaina varmistamaan SM-sarjapaikkaa, kun vieraaksi Kupittaalle saapuu FC Honka. Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä kummallakin joukkueella on ottelussa mahdollisuus ratkaista paikka SM-sarjassa.

Inter lähtee otteluun sarjan kolmannelta sijalta ja on kerännyt otteluissaan kymmenen pistettä. Edellisessä ottelussaan A-juniorit metsästivät hienon vierasvoiton Hämeenlinnasta, ja joukkue aikoo jatkaa hyviä peliotteitaan. Vierasjoukkue Honka pitää hallussaan karsintalohkon kuudetta sijaa, mutta on vain pisteen Interin perässä. Honka aloitti kauden kolmella tappiolla, mutta ovat tämän jälkeen äityneet hyvään vireeseen ja voittaneet kaikki ottelunsa. Varmistaakseen SM-sarjapaikan, Inter tarvitsee ottelusta voiton taikka tasapelin. Myös Hongalla on ottelussa mahdollisuus varmistaa SM-sarjapaikka, mutta siihen vaaditaan vierailijoiden täydet kolme pistettä.

Interin A-junioreiden vastuuvalmentaja Niko Valikainen odottaa ottelusta viihdyttävää koitosta kahden laadukkaan joukkueen välillä.

-Hyvä ja kova matsi varmasti tulossa. Molemmat joukkueet tykkäävät pitää palloa ja hyökätä, joten uskoisin ottelusta tulevan varsin viihdyttävä, ennakoi Valikainen.

Interin A-junioreiden edellisestä kotipelistä on ehtinyt vierähtää jo yli kolme kuukautta, joten joukkue sekä Valikainen lähtevät odottavin mielin kohti tiistain kamppailua.

-Positiivisilla ja hyvillä fiiliksillä lähdetään otteluun. Siitä on jo kolme kuukautta, kun viimeksi pelattiin kotiottelu, joten erittäin kiva päästä jälleen pelaamaan kotona, Valikainen sanoo.

Ottelu pelataan Kupittaalla kello 18 alkaen ja otteluun on vapaa pääsy.

 

A-juniorit:

FC Inter – FC Honka 23.6.2020 klo 18.00 | Kupittaa 6

 

Artikkelikuva: Pia Kankare

Sivu päivitetty 08.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit