(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 koki kauden ensimmäisen tappionsa keskiviikkona 29.5. Veritas Stadionilla Miesten Kakkosessa Ilves-Kissoille maalein 2-3.

Inter 2 koki kauden toisen pistemenetyksensä helteisellä Veritas Stadionilla, kun Ilves-Kissat hakivat täyden pistepotin maalein 2-3. Inter hallitsi ottelua alkuvihellyksestä lähtien, mutta Ilves-Kissojen puolustuslinja onnistui peittämään Interin laukaisuyritykset. Useiden kulmatilanteiden jälkeen onnistui Inter saamaan pallon jo Ilves-Kissojen maaliviivan tuntumaan, mutta tamperelaisten maalivahti sekä puolustajat onnistuivat siivoamaan pallot pois viivalta. Inter siirtyi kuskinpaikalle 30. peliminuutilla, kun reservijoukkueen kapteeni Gezim Voca sai pallon jalkaansa maalivahdin alueella, josta Voca siirsi Interin 1-0-johtoon. Ilves-Kissat kuitenkin kuittasivat tilanteen nopeasti ja tamperelaiset tasoittivat ottelun vain 5 minuuttia myöhemmin. Kylmää vettä Interin niskaan tuli vielä juuri ennen taukoa, kun tamperelaiset siirtyivät yllättäen 1-2-johtoon.

Toisen jakson alussa Inter onnistui luomaan maalipaikkoja, mutta Ilves-Kissojen puolustus onnistui estämään sinimustien laukaisu yritykset. Interille tarjoutui sauma tuoda peli tasoihin, kun tuomari vihelsi sinimustille rangaistuslaukauksen, jota asteli ampumaan kapteeni Voca. Voca ei mahdollisuudesta erehtynyt, vaan toi Interin tasoihin toisella osumallaan. Ottelun viimeinen maali nähtiin 74. peliminuutilla, kun Ilves-Kissat onnistuivat karkaamaan vastahyökkäykseen Interin paineistusjakson jälkeen, josta tamperelaiset siirtyivät 2-3 johtoon. Interin loppukiri ei onnistunut ohittamaan tamperelaisten boksiin asettamaa muuria ja päätösvihellyksen myötä reservijoukkue koki kauden ensimmäisen tappionsa.

Seuraavan kerran reservijoukkue pelaa tulevana sunnuntaina 2.6., kun edessä on Miesten Kakkosen B-lohkon kärkikamppailu Tampere Unitedia vastaan Tammelan Stadionilla.