FC Inter 2 kaatoi FC Hongan Veritas Stadionilla

(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 jatkoi lentoaan Miesten Kakkosessa, kun se kukisti viime sunnuntaina 28.4. FC Hongan Veritas Stadionilla maalein 5-3. Voiton myötä reservijoukkue siirtyi Miesten Kakkosen B-lohkon jaetulle kärkipaikalle.

Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa hieman yli puoli tuntia, kunnes Mikke Louhela avasi ottelun maalikarkelot ja siirsi sinimustat 1-0 johtoon. Interin johtoasema vaihtui kuitenkin nopeasti tasatilanteeseen, kun FC Honka onnistui tasoittamaan ottelun, vain muutamaa minuuttia myöhemmin Louhelan avausosumasta. Ensimmäinen puolisko sai kuitenkin Interin kannalta karmaisevan käänteen, kun tuomari väläytti keltaista korttia Joona Hämäläiselle jo toistamiseen, minkä johdosta Hämäläinen joutui poistumaan pukukopin puolella ja sinimustat ajautuivat yhden miehen vajaalle. Samasta tilanteesta tuomitusta rangaistuspotkusta Honka siirtyi 1-2 johtoon juuri ennen taukoa.

Inter ei kuitenkaan tyytynyt kohtaloonsa, vaan kaivoi vajaamiehisenä uuden vaihteen silmään ja aloitti takaa-ajon. Kova työ tuotti tulosta, kun Oliver Kangaslahti toi Interin tasoihin 68. peliminuutin kohdalla. Alle kymmenen minuuttia myöhemmin reservijoukkueen kapteeni Gezim Voca siirsi sinimustat takaisin johtoasemaan. Inter kasvatti johtoaan vain kuusi minuuttia myöhemmin, kun vaihdosta kentälle tullut Elmeri Oksanen laittoi pallon Hongan maaliin ja vei sinimustat kahden maalin karkumatkalle. Lisäajan alkupuolella Voca viimeisteli toisen osumansa ja siirsi Interin peräti 5-2 johtoon. Honka onnistui kaventamaan ottelun vielä hetkeä ennen päätösvihellystä, minkä johdosta ottelun loppulukemat tulostaululla olivat 5-3.

Katso reservijoukkueen päävalmentajan Jussi-Pekka Savolaisen mietteet ottelusta:

Kokoonpano
1 Tino Kangasaho (mv)
2 Joel Asikainen
3 Oliver Kangaslahti (varoitus)
4 Mikke Louhela (84. min 23 Lauri Hulkkonen)
10 Gezim Voca
14 Thomas Lahdensuo (83. min 8 Tuukka Pahkala)
17 Joona Hämäläinen (varoitus) (43. min ulosajo)
25 Joonas Kekarainen (varoitus) (83. min 11 Elmeri Oksanen)
26 Otto Lehtisalo (83. min 34 Ricardo Giler)
27 Bämo Ahmadi (60. min 32 Anton Aaltonen)
30 Valentin Purosalo (Varoitus)

Vaihtopelaajat
13 Aati Marttinen (mv)
20 Juuso Enbuska

Inter 2 jatkaa kauttaan sunnuntaina 5.5. vieraskentällä Tammelan Stadionilla, kun se kohtaa Ilves/2:n Miesten Kakkosen kamppailussa.