(Kuva: Pia Kankare)

FC Inter 2 jatkoi vahvoja otteitaan Miesten Kakkosessa, kun se voitti Ilves/2:n Tammelan Stadionilla 2-4 viime sunnuntaina 5.5.

Ottelu sai nopean alun, kun jo 3. peliminuutilla Gezim Voca pääsi upottamaan pelin avausosuman rangaistuspotkusta.  Ilves onnistui tasoittamaan ottelun 9. peliminuutilla. Tauolle siirryttiin kuitenkin Interin johdossa, kun edustusjoukkueesta mukana ollut Otto Lehtisalo siirsi sinimustat 1-2 johtoon pelin 37. minuutilla.

Tauon jälkeen Ilves onnistui kuitenkin taas kampeamaan itsensä tasoihin, kun se onnistui maalinteossa 54. peliminuutilla. Pitkään kestänyt tasatilanne kuitenkin särkyi, kun tauolla vaihdosta kentälle tullut Bämo Ahmadi siirsi sinimustat 2-3 johtoon pelin 74. peliminuutilla. Maali jäi ottelun voittomaaliksi. Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin edellisestä Interin maalista, siirtyivät sinimustat kahden maalin johtoon Tuukka Pahkalan osumalla.

Voiton myötä reservijoukkue säilytti paikkansa Miesten Kakkosen B-lohkon jaetulla kärkipaikalla, kun alkukauden pelien saldona on neljä voittoa sekä yksi tasapeli.

Katso reservijoukkueen päävalmentajan Jussi-Pekka Savolaisen mietteet ottelusta: