FC INTER-VPS 2000-LUVULLA

2000

Inter-VPS 1-1
VPS-Inter 0-1
VPS-Inter 2-1

2001

Inter-VPS 1-2
VPS-Inter 2-1
Inter VPS 3-2

2002

VPS-Inter 2-2
Inter-VPS 5-1

2006

Inter-VPS 2-0
VPS-Inter 0-2

2007

Inter-VPS 5-0

______________________________________________________________________

FC Inter kohtaa Sunnuntaina Vaasan Hietalahdessa pelattavassa Veikkausliigaottelussa hyvään vireeseen valmentajavaihdoksen jälkeen päässeen VPS:n.

Jari Pyykölän paikan joukkueen käskijänä ottanut Janne Lindberg on saanut alkukaudesta varjojen laaksossa vaeltaneeseen ryhmään jälleen iloisen ilmeen päälle, mikä on näkynyt varsinkin joukkueen pelaamisessa positiivisella tavalla.

Tällä kaudella Inter on kohdannut VPS:n kerran Veikkausliigassa. Tuolloin Sinimustat latoivat taululle tylyt 5-0 lukemat. Ottelun tehomiehenä ottelussa kunnostautui Interin Dominic Chatto, joka iski Sinimustien viidestä maalista kaksi.

Tuosta ottelusta on näin jälkeen päin turha vetää suurempia johtopäätöksiä, sillä niin paljon on VPS:n peli muuttunut kauden alusta. Turun ottelussa Inter sai runsaasti apua myös VPS-maalivahti Janne Aholalta, joka oli osallisena useaan Interin tekemään maaliin.

Myös Inter on piristynyt otteissaan viime otteluissa. Sinimustien vireen sai viimeksi kokea FC Haka, joka joutui poistumaan Veritas Stadionilta 3-1 tappio niskassaan.

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma onkin luonnollisesti ollut tyytyväinen joukkueensa viime aikaiseen vireeseen.

-Vaikean alkukauden jälkeen olemme onnistuneet kääntämään kurssimme vaikeita vastustajia vastaan. Pelaamisemme on sujunut hyvin, mutta mikä tärkeintä, olemme onnistuneet myös maalinteossa, minkä ansiosta olemme myös voittaneet otteluita, sanoo Dragtsma.

Sunnuntaina pelattavasta VPS-ottelusta Dragtsma odottaa Interin napaavan lisäpisteitä, mutt helppoa se ei tule hollantilaisen mukaan olemaan.

-Voitimme VPS:n viimeksi 5-0, mutta sen jälkeen joukkue ja sen pelaaminen on muuttunut paljon uuden valmentajan myötä. Pelistä tulee varmasti vaikea, mutta uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet hakea Vaasasta kaikki kolme pistettä, ennustaa Dragtsma.

Drgatsma Vaasaan jalkeille polvivaivaisia Touko Tumantoa ja Jermu Gustafssonia prhaan mahdollisen miehistön.

Veikkausliigaottelu VPS-Inter alkaa Hietalahden jalkapallostadionilla sunnuntaina kello 18.30.

J.M 7.7.2007

Sivu päivitetty 06.07.2007

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit