Elias Mastokangas jättää Interin

FC Inter ja Elias Mastokangas ovat sopineet pelaajan sopimuksen ennenaikaisesta päättymisestä. Sopimus olisi ollut voimassa kuluvan kauden loppuun asti.

Elias Mastokankaan ura Interissä alkoi kaudella 2017 ja hän pelasi jo ensimmäisenä kautenaan kolmessa Veikkausliigan ottelussa. Interin sopimuspelaaja on ollut myös lainalla kaudella 2018 KaaPossa, 2021 IFK Mariehamnissa sekä viime kauden lopulla FC Hakassa. Interin edustusjoukkueen paidassa turkulainen esiintyi kausien 2017-2023 aikana 59 ottelussa ja onnistui maalinteossa 8 kertaa. Reservijoukkueen mukana vuosien aikana “Masto” nähtiin 20 ottelussa kentällä ja takoi myös niissä 8 maalia.

Mastokankaan vastuu kentällä jäi tällä kaudella vähäiseksi ja hän sai alkukauden 2023 aikana kasaan 201 peliminuuttia kilpailullisissa otteluissa.

– Elias on mahtava tyyppi ja todella pidetty persoona Interissä. Hänelle ei kuitenkaan löytynyt täällä sopivaa pelillistä roolia ja siksi sitä on ymmärrettävää hakea muualta. Tämän sopimuksen päättämisen myötä pystymme samalla kohdistamaan pelaajabudjettia paremmin niille pelipaikoille, joihin valmennus kaipaa lisää pelaajia, Interin hallintopäällikkö Lauri Kemppainen kertoo.

FC Inter kiittää “Mastoa” ajasta seurassa ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää jatkoon.

Mastokangas lähettää myös omat terveisensä Inter-perheelle:

– Tahdon kiittää kaikkia organisaation vanhoja ja nykyisiä toimijoita ja kannattajia, “Masto” kiittelee.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit