FC Inter pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien viidennen tappiottoman ottelun sunnuntaina, kun joukkue kaatoi avausjaksolla tekemiensä kolmen maalin turvin liigan kakkospaikkaa hallussa pitäneen Hakan selvin 3-1(3-0) lukemin.

Päävalmentaja Job Dragstma oli ottelun jälkeen luonnollisesti tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Hollantilaista ei ottelun jälkeen haitannut edes toisen jakson passiivinen peli.

-Olemme sarjataulukossa siinä asemassa, että pisteet ovat enemmän kuin tärkeitä. Avausjakson pelasimme alkua lukuunottamatta hyvin ja toisella jaksolla meiltä puuttui välilläkärsivällisyys, mutta saimme kuitenkin ottelusta voiton, mikä on tärkeintä, kiteytti Dragstma.

Dragtsma oli Haka-ottelusta saadun kolmen pisteen lisäksi ylpeä joukkueen viimeaikaista esiintymisistä, joiden turvin Sinimustat ovat nousseet erittäin tasaisessa sarjassa jo sijalle kahdeksan.

-Olen ylpeä joukkueen viime aikaisista otteista. Seitsemän pistettä MyPa:lta HJK:lta ja Hakalta on erinomainen suoritus ja se nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta, näki Dragstma.

Interin pelaa kaksi seuraavaa Veikkausliigaottelua vieraskentällä VPS:aa ja Jaroa vastaan. Mikäli joukkueen otteet jatkuvat samalla tasolla kuin kolmessa edellisessä Veikkausliigaottelussa, niin joukkueen pistepotti kasvaa varmasti.