Dragtsma jäi kaipaamaan Furuholmia toisella jaksolla

FC Interin voittokulku kauden 2008 Veikkausliigassa sai jatkoa torstaina Lahdessa, josta joukkue haki pisteet FC Lahdelta. Voittonsa ansiosta Inter nousi yksin sarjan kärkipaikalle.

Voittoon päättyneen Lahti-ottelun ensimmäinen jakso oli Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan tunnustelevan alun jälkeen onnistunut.

-Pelin alku oli meiltä tunnusteleva, jonka jälkeen saimme pelin kontrolliin: Pelasimme mielestäni hyvän avausjakson. Saimme luotua paikkoja ja vastaavasti Lahdella ei ollut yhtään tilannetta meidän maalilla, kertasi Dragtsma.

Toinen jakso alkoi Interiltä hyvin. 0-1 maalin jälkeen joukkueen peli kuitenkin lopahti. Tämä johtui Dragtsman mukaan pitkälti Timo Furuholmin loukkaantumisesta.

-Toisella jaksolla pelimme lopahti avausmaaliin ja Furuholmin loukkaantumiseen, jonka jälkeen meillä ei ollut pelaajaa, joka olisi pystynyt pitämään palloa hyökkäyksessä. Puolustimme kuitenkin hyvin ja olisimme voineet tehdä pelin ratkaisevan maalinkin Ojalan puskusta, sanoi Dragtsma.

Dragtsman mukaan hänellä riittää muun valmennusjohdon kanssa pohdittavaan hyökkääjärintamalla seuraavaa ottelua silmällä pitäen.

-Furuholmin polvi on uskoakseni mennyt pahasti ja hän on pitkään sivussa. Sääli, sillä hän aloitti kauden erittäin lupaavasti. Seuraavaan otteluun pitää miettiä ratkaisuja hyökkäyspään pelaamiseen, totesi Dragtsma.