Corpachen maali harjoitellun kuvion tulos

FC Inter pääsi lauantaina juhlimaan seuran historiansa ensimmäistä Liigacupin voittoa. Voittoa Inter pääsi juhlimaan paikallisvastustaja TPS:n kustannuksella, jonka Inter voitti Diego Corpachen maalilla 0-1.

Corpachen maali syntyi ottelun toisella jaksolla, kun peliä oli pelattu 65. minuuttia. Maali oli Corpachen mukaan tarkkaan harjoitellun kuvion tulos.

-Ojala antoi loistavan keskityksen, josta oli helppo työ puskea pallo sisään. Kuviota harjoiteltiin paljon viime viikon harjoituksissa, paljasti Corpache.

Corpachen ei ole Interissä pelaamiensa vuosien aikana mässäillyt maaleilla, mutta nyt argentiinalaistoppari oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

-Maali on ehdottomasti toistaiseksi tärkein tekemistäni maaleista, iloitsi Corpachen ottelun jälkeen.

Corpachen edellinen maali TPS:aa vastaan syntyi kauden 2006 Liigacupissa. Tuo ottelu päättyi lukemiin 3-3.