Casey Odeille maalisyöttö Puola-voitossa

Suomen U17-maajoukkue kokosi loistavasti itsensä Puolan salamamaalin jälkeen Rumìassa pelatussa harjoitusmaaottelussa ja voitti ottelun lopulta Juuso Simpasen ja Tero Mäntylän maaleilla 1-2(1-1).

Sateisella, mutta silti hyväkuntoisella kentällä pelattu ottelu alkoi Suomen kannalta murheellisesti, kun Puola siirtyi ottelussa johtoon jo ottelun toisella minuutilla.

Suomi pääsi otteluun mukaan oikeastaan vasta saatuaan tehtyä tasoituksen. Maalin teki Interin Casey Odein hyvän ristipallon jälkeen Juuso Simpanen.

Tasaisen ottelun ratkaisu nähtiin toisella jaksolla, kun Mäntylä teki Suomen voittomaalin sivurajaheiton jälkitilanteesta.

Laitapakin tontilla koko ottelun uurastanut Odei pelasi hyvän ottelun, jonka kruunasi maalisyöttö.

Timo Liekosken valmentama U17-maajoukkue kohtaa Puolan toistamiseen torstaina. Ottelu pelataan Leborkin kaupungissa.