B-junnut jatkavat SM-sarjassa myös ensi kaudella

Interin B-junioreiden takkuisesti sujunut syyskausi sai lopulta onnellisen lopun, kun joukkue onnistui pitämään paikkansa maamme korkeimmalla sarjatasolla. Joukkueen viimeinen ottelu lauantaina päättyi 1-1 tasapeliin Suomen mestaruuden voittanutta KuPS:aa vastaan.

Lauantaisen ottelun perusteella ei olisi uskonut, että KuPS on varmistelemassa SM-kultaa ja Interin taistelee sarjapaikasta, sillä varsinkin ottelun ensimmäinen jakso mentiin vahvasti kotijoukkue Interin tahdissa.

Hyvistä paikoista huolimatta Inter onnistui maalinteossa vain kerran, kun pallon kuopiolaisten maalin toimitti kulmapotkun jälkitilanteesta Jan-Erik Heljander. Interillä oli paikat vielä lisämaaleihinkin, mutta maalipaikkojen hyväksikäytössä joukkue ei kuitenkaan onnistunut.

Toisen jakson alussa omat paikkansa oli vielä Alban Feratilla, mutta molemmat vedot suuntautuivat päin KuPS:n maalivahtia.

Ottelun loppua kohden mentäessä KuPS otti kenttätapahtumat haltuunsa ja iski myös ansaitun tasoituksen, mikä varmisti joukkueelle lopullisesti kultamitalit.

Interin leirissä oltiin ottelun päätyttyä vielä epätietoisuuden tilassa sarjapaikan säilymisen suhteen, mutta lopulta joukkueen jäsenten suut kääntyivät kuitenkin hymyyn sarjapaikan säilymisen ansiosta.