Ali Al-Take ja Niklas Harjula U16-maajoukkueessa

Suomen U16-maajoukkue pelasi torstaina ja lauantaina Eerikkilän Urheiluopistolla maaottelut Pohjois-Irlantia vastaan. Saldo otteluista oli 1-3 tappio ja 1-1 tasapeli.

Ensimmäinen ottelussa joukkuetta vaivasi valmentaja Lars Mosanderin mukaan jännitys, jonka seurauksena P-Irlanti karkasi ottelussa karkumatkalle.

–Jännitys näkyi ensimmäisellä puoliajalla pelissämme. Pallo jäi usein jalkoihimme ja vastustaja pääsi iskemään. Pohjois-Irlanti pääsi rokottamaan helpoista virheistämme. Hiljalleen pääsimme kuitenkin mukaan peliin ja ensimmäisen jakson lopussa pelimme alkoi näyttää jo paremmalta, kommentoi Suomen valmentaja Mosander Palloliiton nettisivuilla.

Toisessa ottelussa peli oli jo huomattavasti valmiimpaa kuin ensimmäisessä ottelussa. Varsinkin toinen jakso lämmitti valmentaja Mosanderin mieltä.

–Toinen jakso oli meiltä rohkeaa ja hyvää peliä. Syöttö- ja avauspelimme parantuminen käänsi ottelun kulun meille. Meillä olisi ollut paikkoja myös lisäosumien tekemiseen, mutta riittävä tarkkuus puuttui, kommentoi Mosander.

Inter-pelaajista otteluissa esiintyivät Ali Al-Take ja Niklas Harjula. Molemmat pelaajat pystyivät otteluissa kelvollisiin esityksiin.